Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi šventinio makiažo idėjos: retro ir dūminis

Artėjant Naujųjų sutikimui visos norime atrodyti kuo įspūdingiau ir atkreipti dėmesį į save. Taigi, šia proga studija „Olesia Žuravliova makeup&image school“ pristato kelis parodomuosius proginio makiažo tipus.
Retro makiažas
Retro makiažas / „Olesia Žuravliova makeup&image school“ nuotr.
Temos: 1 Makiažas

Retro makiažas

Šventiniu laikotarpiu, ypač madinga makiaže naudoti blizgučius ir perlamutrines detales. Taigi, kuriant proginį retro įvaizdį „Olesia Žuravliova makeup&image school“ studija, juodą kontūravimo priemonę siūlo pagražinti įvairiaspalviais blizgučiais (mėlynais, violetiniais, žaliais...), kuriais galite sukurti tikrai įspūdingą ir novatorišką įvaizdį.

Priderinusi ryškius lūpų dažus atrodysite puošniai ir elegantiškai. Tam, kad vakaro metu netektų nuolat ryškinti lūpų spalvos, siūlome naudoti vandeniui atsparius lūpų dažus bei lūpų kontūravimo pieštuką.

Dūminis makiažas
 
Padūmavusių akių efektas matyt jau seniai vyrauja kaip pagrindinė makiažo tendencija, tačiau šiuo metu vėl grįžta sidabriniai atspalviai! Šešėliavimo perėjimai gali būti tamsiai mėlyni bei violetiniai –  viskas priklauso nuo jūsų akių spalvos.

„Olesia Žuravliova makeup&image school“ nuotr./Dūminis makiažas
„Olesia Žuravliova makeup&image school“ nuotr./Dūminis makiažas
  • Rudaakėms siūloma pasirinkti violetinius, alyvinius atspalvius.
  • Mėlynakėms tiks sidabriniai ar mėlyni atspalviai.
  • Žalioms akims vertėtų pasirinkti burgundo atspalvį.

Taigi, dūminiam makiažui galite rinkis įvairiausias spalvas, derinant jas prie bendro įvaizdžio. Tam, kad suteiktumėte sukurtam makiažui puošnumo, galite panaudoti blizgias detales  (pavyzdžiui, sidabriniai žėručiai ant judriojo voko ar skruostikaulio).

Jeigu šventėje planuojate puoštis suknele, su atvirais pečiais ir dekoltė, šias vietas galite papuošti ne tik aksesuarais – panaudokite tuos pačius žėručius: išryškinkite raktikaulius ar pečių sritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius