Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvynius Kęstutį ir Gediminą Navickus atskirti galima tik pagal jų krepšinio ir badmintono sportbačius

Laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė susidūrė su netikėtu iššūkiu. Filmuojant laidą su broliais dvyniais, badmintonininku Kęstučiu ir krepšininku Gediminu Navickais, ji sunkiai galėjo atskirti kuris yra kuris. „Vienodos šukuosenos, barzdos, panašūs balso tembrai, laikysenos – broliai Navickai iš tiesų panašūs kaip vandens lašai“, – jau sekmadienį žiūrovus tikins Vlada.
Gediminas Navickas, Vlada Musvydaitė-Baranauskienė ir Kęstutis Navickas
Gediminas Navickas, Vlada Musvydaitė-Baranauskienė ir Kęstutis Navickas / TV3 nuotr.

„Kalbėdama su jais nuolat painiojausi, kuris yra badmintonininkas, o kuris krepšininkas. Maža to, pati pasisunkinau užduotį, kai paprašiau jų susikeisti aprangomis. Mane gelbėjo tik tai, kad broliai liko su savo sportiniais bateliais – vienas krepšinio, kitas – pritaikytais žaisti badmintoną“, – prisiminusi filmavimą sako juokdamasi V.Musvydaitė-Baranauskienė.

Pajėgiausias Lietuvos badmintonininkas K.Navickas atsigauna po patirtos kairiojo kelio traumos ir ruošiasi naujiems iššūkiams. Sportininkui, kuris treniruojasi pagal specialiai jam sudarytą programą, palaiko draugiją brolis dvynys. Profesionalus krepšininkas G.Navickas šiuo metu dairosi naujo kontrakto, todėl broliai turi retą galimybę pabūti kartu.

„Paskutinį kartą gyvenome kartu gal tik tada, kai buvome aštuoniolikos. Smagu prisiminti tas dienas ir savaitę pagyventi viename bute. Pastaruosius metus abu daugiausia buvom užsieny, matydavomės labai retai, todėl dabar galim atsigriebti“, – aiškins badmintonininkas.

Broliai TV3 eteryje pasakos, kad žmonių nuostaba pamačius juos kartu jau seniai nebetrikdo. Daugiausia juokingų situacijų pasitaiko, kai jie vaikšto po vieną. Broliai jau įprato sveikintis su nepažįstamaisiais – taip jie išvengia kalbų, kad yra užrietę nosis ir nebepažįsta senų draugų. „Jeigu su manimi pasisveikina žmogus, kurio nepažįstu, net nesivarginu aiškinti, kad aš Gediminas, o ne Kęstutis. Juokinga situacija buvo, kai vasarą pajūryje nusprendžiau dalyvauti mėgėjų badmintono turnyre. Nelabai man ten sekėsi, bet už tai kiek džiaugsmo suteikiau varžovams. Ne vienas gyrėsi, kad įveikė geriausią Lietuvos badmintonininką“, – juokėsi Gediminas. Filmavime išgirdęs brolio pasakojimą Kęstutis tik skėstelėjo rankomis: „Na va, sugadinai mano gerą vardą.“

Krepšininkas Gediminas pripažįsta, kad badmintonas – labai sunki sporto šaka, nors daugeliui atrodo, kad tai – tik smagus žaidimas. Jis labai palaiko brolį ir tikisi, kad patirta trauma nesutrukdys jam siekti savo svajonės – dalyvauti olimpinėse žaidynėse Rio de Žaneire. „Neslėpsiu, olimpinės žaidynės yra mano tikslas, bet kol kas nenoriu nieko planuoti. Tikiu, kad dar nepasiekiau visko, ką galiu. Žinau, kad galiu žaisti daug geriau, svarbu, kad nebepersekiotų traumos“, – laidoje tikins K.Navickas.

Kaip broliams dvyniams sekėsi kartu treniruotis ir su kokiais iššūkiais susiduria identiški dvyniai, žiūrėkite sekmadienį, spalio 27-ąją 8.30 val. per TV3.

TV3 nuotr./Gediminas Navickas, Vlada Musvydaitė-Baranauskienė ir Kęstutis Navickas
TV3 nuotr./Gediminas Navickas, Vlada Musvydaitė-Baranauskienė ir Kęstutis Navickas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius