Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė papasakojo, kaip išgyveno juodžiausią laikotarpį: „Per ilgai tylėjau“

Legendinė dainininkė Džordana Butkutė šiuo metu maudosi šlovės spinduliuose: pilnos arenos, teisėjos pozicija populiariame televizijos projekte „Lietuvos balsas“ ir mylimas vyras šalia. Bet taip buvo ne visada. Scenos karalienė laidoje „Kitu kampu“ atvira – anksčiau ji rinkosi tylėti.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Video kadras

Daugiau nei dvidešimt metų ant scenos praleidusi dainininkė įsitikinusi: „Be vargo, kurį praėjau, tikriausiai niekada nebūčiau žinojusi, kas yra laimė“. Tiesa, šios šviesios pabaigos galėjo ir nebūti, jeigu Džordana būtų ilgiau tylėjusi...

Dainininkė prisipažino, kad ilgą laiką ją kamavo prieštaringi jausmai.

„Nuo paties žmogaus priklauso, kokį jis pasirenka gyvenimą. Kodėl aš tada bijojau garsiai kalbėti apie smurtą? Lyg ir taip būtų nesimatę, kas vyksta...“ – sunkiai emociją tramdė ji.

Nors daugeliui aplinkinių buvo akivaizdu, kad tai, kas vyksta garsios moters gyvenime, nėra gerai, ji iš paskutiniųjų tikino kitaip. Slapstymasis, neigimas ir tyla – būtent tai nuolat lydėjo Džordaną.

Legendinė atlikėja juodžiausiu gyvenimo periodu gyveno tikroje kančioje. Ir tokius jausmus kūrė ne tik alkoholio liūnas bei smurtas. Garsi moteris laidoje prisipažino, kodėl ilgą laiką savo išgyvenimus vis dėlto slėpė ne tik nuo visuomenės, bet ir nuo artimųjų.

Kodėl Džordana pagaliau išdrįso kalbėti apie problemas? Ką turėjo patirti garsi dainininkė, kad išliptų iš priklausomybės liūno? Visa tai žiūrovai išvys antradienį, LNK laidoje „Kitu kampu“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dž.Butkutė – atvirai: kodėl neavi aukštakulnių ir kokių savo hitų, jei tik galėtų, nebedainuotų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius