-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Džordana Butkutė TV3 laidai „Aš!” atskleis tai, ko iki šiol niekas nežinojo

Atviras, nesuvaidintas ir intriguojantis. Toks bus liepą startuosiantis naujas TV3 realybės dokumentikos projektas „Aš!“, kuriame slapčiausias savo gyvenimo kerteles atvers devynios ryškiausios mūsų šalies asmenybės. Ir pavojingas, sako laidos kūrėjai, mat tūkstančiams televizijos žiūrovų parodyti, koks iš tikrųjų yra jo gyvenimas, jau pabūgo garsus Lietuvos krepšininkas.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Iš pradžių sutikęs dalyvauti projekte ir pokalbių metu ne kartą tai patvirtinęs, vos sužinojęs, kad realybės dokumentikoje viskas turi būti tikra, o ne suvaidinta, didžiavyris „nėrė į krūmus“.

Kitaip nei garsusis krepšininkas, Lietuvos popkaraliene tituluojama Džordana Butkutė nepabūgo įsileisti kamerų į savo kasdienį gyvenimą ir priėmė atvirumo iššūkį. „Džordana Butkutė pasirodė drąsesnė už žinomą krepšininką“, – teigia laidos „Aš!“ kūrėjai.

„Daugelis mano, kad žino, kaip aš gyvenu, tačiau jie nė velnio nenutuokia kaip yra iš tikrųjų, – jau per pirmąjį susitikimą su projekto kūrėjais nustebino atlikėja, kurios kiekvieną žingsnį žiniasklaida stebi tarsi per didinamąjį stiklą. – Su Elegijumi ilgai svarstėme, ar sutikti dalyvauti projekte, juk nėra lengva atskleisti tai, ko iki šiol niekas nežinojo. Daugybė žmonių norėtų atsidurti mano vietoje, nes įsivaizduoja, kad dainininkės gyvenimas primena pasaką. Tačiau scena, plojantys gerbėjai, gėlių puokštės ir suvenyrai – tai tik išorinė, spindinti mano gyvenimo pusė. Niekas neįsivaizduoja, kokią kainą už visa tai tenka sumokėti. O ji labai didelė. Būna dienų, kai svarstau, ar ne per didelė.“

Džordanos gyvenimas išties primena deimantą, kurio kiekviena briauna spindi vis kitaip.

Neseniai vienas interneto portalas paskleidė žinią, kad Dž.Butkutę ištiko insultas. Ir, nors netrukus paaiškėjo, kad tai – netiesa, dėl dainininkės sveikatos sunerimo tūkstančiai gerbėjų.

„Kai Džordana pasijuto blogai, ne juokais išsigandome ir mes patys. Išgyvenau siaubingas valandas. Net kai gydytojas pasakė, kad tai – pervargimo pasekmės, širdyje dar ilgai kirbėjo nerimas, – vos prieš kelias savaites patirtus išgyvenimus atskleidė atlikėjos gyvenimo draugas Elegijus. – Laimė, dabar ji jaučiasi geriau ir gyvenimas grįžta į savo vėžes, bet puikiai suprantame, kad tai buvo signalas, jog perlenkti lazdos negalima.“

Kiekvieną dieną daugybės hitų autorei tenka susidurti su įvairiausiai iššūkiais, apie kuriuos niekas nė nenumano.

Visa tiesa apie garsiausios dainininkės gyvenimą, nesuvaidinta realybė ir atvira Džordanos Butkutės išpažintis – liepą startuosiančiame naujame TV3 projekte „Aš!“. TV laidas tiesiogiai galite žiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius