-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Egidijų Dragūną įkūnijęs Aistis Mickevičius: „Niekada nebuvau tokiu liurbiu“

BTV „Muzikinėje kaukėje“ dalyvaujantis aktorius Aistis Mickevičius, ruošdamasis įsikūnyti į „Sel“ lyderį Egidijų Dragūną juokėsi, kad jam niekada gyvenimo neteko būti tokiu liurbiu.
Aistis Mickevičius įkūnijęs Egidijų Dragūną-Selą
Aistis Mickevičius įkūnijęs Egidijų Dragūną-Selą / BTV nuotr.

„Na tai kaip tau mano naktys, na tai kaip tau mano naktys...“, – dainos žodžius kvatodamas skaičiavo A.Mickevičius. Repeticijų metu jis pastebėjo, kad su dainavimu šis pasirodymas turi mažai bendro. Tačiau juk „Muzikinė kaukė“ – ne tik vokalinių sugebėjimų demonstravimas, o visapusiškas įsikūnijimas į kitus dainininkus. Vos įžengęs pro filmavimo studijos duris jis ėmė elgtis lygiai taip, kaip skandalingasis „selas“. Tad tiems, kurie buvo įpratę prie mandagaus ir malonaus Aisčio, teko gerokai nustebti...

„Tiesą sakant, mes su Egiu mokėmės toje pačioje pradinėje mokykloje. Tada jo dar niekas nebijojo. Kažin, ar jis mane prisimena, bet aš dirbu radijuje, groju jo dainas, gal po šio pasirodymo jis neduos man šampano buteliu per galvą“, – šypsojosi A.Mickevičius.

BTV nuotr./Filmavimo akimirka
BTV nuotr./Filmavimo akimirka

Po aktoriaus pasirodymo „Muzikinėje kaukėje“, projekto komisijos nariai buvo apstulbinti. „Viešpatie, apsaugok sceną nuo tokių menininkų“, – baisėsis Kristina Kazlauskaitė, o Marius Gelažnikas pabrėš, kad A.Mickevičiui pavyko šimtu procentu pataikyti į pačią esmę.

BTV nuotr./Deividas Norvilas-Deivis
BTV nuotr./Deividas Norvilas-Deivis

„Muzikinės kaukės“ dalyviams tenka išbandyti ir tai, ką reiškia įsikūnyti į priešingos lyties dainininkus. Aleksandro Ivanausko-Faros  užduotis įsikūnyti į Vitaliją Katunskytę tikrai nepradžiugins... „Visą gyvenimą dainavau kaip vyras, kas čia dabar per nesąmonė?“, – piktinsis jis, bet nusiraminęs ryšis padaryti viską, ką gali. –„ Judesius atkartosiu, žodžius išmoksiu, bet man tikrai nepavyks parodyti Vitalijos seksualumo“.

Ne mažesnį siurprizą projekto „Muzikinės kaukės“ žiūrovams ruošia ir dainininkas Deivis. Jam burtai šį kartą lėmė tapti... Marilyn Mansonu. Šou vedėjui Arūnui Sakalauskui, sutinkant Deivį scenoje, liks jį tik pagirti, kad baisiai atrodo...

Po šiurpinančio Deivio pasirodymo komisiją ir žiūrovus nuramins vienas iš šou lyderių Česlovas Gabalis. Jis, tapęs Michaelu Jacksonu, dainuos taip, kad K.Kazlauskaitė nebesuvaldys ašarų.

Kas įsikūnys į tokias scenos legendas kaip Madonna, Marilyn Monroe, Johną Lennoną, ir kam teks tapti antrąja Ona Valiukevičiūte, sužinosite jau šį ketvirtadienį 20.25 „Muzikinėje kaukėje“ per BTV!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius