Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jackaitė: „Man laisva meilė nepriimtina“

Aktorė Eglė Jackaitė, duodama interviu dienraščiui „Kauno diena“ apie spektaklio „Laisva meilė“ premjerą, kalbėjo ir apie savo meilės reikalus.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Man laisva meilė nepriimtina. Tada išbraukčiau žodį meilė. Gali būti laisvi, neįpareigojantys santykiai. Tačiau tai man nepriimtina. Nenorėčiau, kad mano vyras taptų visų“, – taip į „Kauno dienos“ klausimą apie tai, ar jai priimtina laisva meilė, atsakė E.Jackaitė.

Tiesa, moteris pripažino, kad kai kuriems žmonėms laisva meilė gali būti visai priimtina. „Jei jie gerai sutaria – tai jų pasirinkimas. Bet ar mylėti ir paleisti žmogų – meilė, ar tai turi ką nors bendro su šeima? Anksčiau ar vėliau tokia pora prieina liepto galą“, – sakė E.Jackaitė, kuriai meilė yra svarbiausias dalykas pasaulyje, viskas, dėl ko verta gyventi. Tiesa, aktorė pripažįsta, kad šiuo metu jos širdis yra laisva.

Aktorei svetimi ir trumpalaikiai nuotykiai. „Esu prieš nuotykius. Jei man būtų 18 metų – taip, bet man 36. Esu atsargesnė, išmintingesnė“, – sakė E.Jackaitė, kuri kategoriškai nepritaria posakiui, kad meilė trunka trejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius