Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jennings nustebino įvaizdžiu: ant raudonojo kilimo – su permatoma suknele

Penktadienio vakarą raudonuoju M.A.M.A kilimu žengė būrys ryškiausių Lietuvos žmonių. Jie stebimo savo ekstravagantiškomis aprangomis ir išskirtiniais įvaizdžiais, kurie nepaliko abejingų ir buvo apšviesti fotografų blyksčių. Šio renginio nepraleido ir Erica Jennings, kuri pasirodė su dėmesį prikaustančia juoda suknele, išryškinusia jos moterišką figūrą.

Erica Jennings ant M.A.M.A raudonojo kilimo pozavo su akį traukiančia permatoma juoda suknele. Atlikėja renginiui nepabijojo pasirinkti drąsaus įvaizdžio, kuris apnuogino jos krūtinę.

Teodoras Biliūnas/BNS/M.A.M.A. apddovanojimų raudonojo kilimo svečiai
Teodoras Biliūnas/BNS/M.A.M.A. apddovanojimų raudonojo kilimo svečiai

Erica Jennings M.A.M.A apdovanojimuose:

M.A.M.A raudonuoju kilimu žengiančios žvaigždės kiekvienais metais nepalieka abejingų ir sukelia įvairias diskusijas. Šie metai – ne išimtis. Gerokai prieš prasidedant tiesioginei apdovanojimų transliacijai, į Kauno „Žalgirio“ areną, kurioje vyksta renginys, rinkosi žinomiausi Lietuvos muzikantai bei atlikėjai. Čia savo įspūdingus apdarus prie fotosienelės demonstravo ne tik nominantai, bet ir kiti kviestiniai svečiai.

Daugiau svečių – galerijoje:

15min primena, kad seksualiu įvaizdžiu Erica stebino ir „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje. Jai atlikėja pasirinko blizgią šampano spalvos suknelę su atvira dekoltė, kuri pabrėžė jos moteriškumą.

Edvardo Blaževič, LRT nuotr./Erica Jennings
Edvardo Blaževič, LRT nuotr./Erica Jennings

Daugelis teisėjų po pasirodymo atlikėjai žarstė komplimentus ir vadino ją „scenos karaliene“.

„Man atrodo, kad scenoje ji yra karalienė“, – po jos pasirodymo sakė Vaidotas Valiukevičius. – Manau, kad šalia net nereikia šokėjų“.

„Kad Erica yra karalienė demonstravo ir jos apranga. O kai išgirstu jos balsą, man iškart vakarėlis“, – pridūrė Ieva Narkutė.

Pati E.Jennings neslepia, kad pastaruoju metu stengiasi ištransliuoti moteriškumą, rinkdamasi atvirą aprangą, pabrėžiančią jos figūrą.

Interviu metu su 15min ji yra prasitarusi, kad pasitikėjimo savimi pridėjo birželio mėnesį atliktos plastinės viršutinių akių vokų pakėlimo ir riebalų nusiurbimo nuo liemens operacijos.

„Aš galvoju, jei kas nori ką nors susitvarkyti dėl savęs – tik pirmyn. Aišku, reikia save pamilti, bet jeigu tikrai žinot, ko norit – rekomenduoju“, – pokalbio metu dėstė E.Jennings.

VIDEO: Iškiliausių žvaigždžių komentarai ant M.A.M.A. raudojojo kilimo: kokios muzikos klausosi jie patys?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius