Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edgaras Jankauskas baudinius mušė į virtuvės šefo Lino Samėno saugojamus vartus

Pirmadienio „Susitikime virtuvėje“ persikels į Gelgaudiškio miestelio futbolo aikštę ir pavirs tikra kulinarine futbolo fiesta. Lietuvos futbolo žvaigždę ir populiarųjį virėją į Gelgaudiškį pasikvietė šio miestelio vaikų futbolo komanda ir jų treneris.
Edgaras Jankauskas baudinius mušė į virtuvės šefo Lino Samėno saugojamus vartus.
Edgaras Jankauskas baudinius mušė į virtuvės šefo Lino Samėno saugojamus vartus. / LNK nuotr.

Pirmiausiai futbolo aikštėje susirems vienas geriausių Lietuvos futbolininkų Edgaras Jankauskas ir vienas geriausių Lietuvos virtuvės šefų Linas Samėnas. Linui teks pakeisti virėjo prijuostę į vartininko pirštines ir drąsiai ginti vartus nuo taiklių puolėjo Edgaro smūgių. Ar pavyks Linui atsilaikyti prieš Edgarą, pamatysite pirmadienio laidoje „Susitikime virtuvėje“.

Po baudinių serijos virėjui Linui vėl teks susirungti - šį kartą už aikštelės ribų ir prieš visą vaikų futbolo komandą. Linas po smagaus žaidimo išalkusiems vaikams ant žarijų gamins gardų vištienos ir ryžių patiekalą.

Pirmą kartą susitikę futbolo ir kulinarijos žvaigždės nestokojo bendros kalbos. Pasirodo, garsusis futbolininkas mėgsta gaminti, o virėjas Linas taipogi ne pirmą kartą vartuose stovi.
Kuo dar Edgaras Jankauskas ir Linas Samėnas pradžiugino vaikus, kokių dovanų jiems atveš, žiūrėkite pirmadienio laidoje „Susitikime virtuvėje“ prieš žinias 18.35 per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius