Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Daniūtė apie Jurijų Smoriginą: jis tarsi sėdi liūto narve ir tą liūtą erzina

Reguliariai TV3 projekto „Šok su manimi“ teisėjų gretose pasirodanti Europos klasikinio šokio čempionė Edita Daniūtė laikosi savo – ji nė neketina nusiimti „kandžiosios“ komisijos narės kaukės ir toliau aktyviai oponuoja komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui. Šeštadienio vakarą ji kartu su partneriu Mirko Gozzoli žiūrovams dar ir padovanojo aistringą tango.
Edita Daniūtė
Edita Daniūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Apie pasiruošimą pasirodyti „Šok su manimi“ scenoje E.Daniūtė atsiliepė lakoniškai.

„Savo pasirodymui aš ruošiuosi visą gyvenimą. Mano pasaulyje nėra taip, kaip šiame projekte, kur yra aiškiai pasakyta, jog ruošiamasi savaitę. Aš pasirodymui ant parketo ruošiuosi nuolatos, taigi ir šiam pasirodymui ruošiausi visą gyvenimą“, – teigė E.Daniūtė. Paklausta, kaip jaučiasi pati pasirodydama projekte kaip šokėja, moteris tikino, kad šis pasirodymas nesiskyrė nuo kitų, tačiau atkreipė dėmesį, jog scenoje jai pritrūko vietos.

Pati šokėja sakėsi televizijos šokių projektus vertinanti itin teigiamai, tačiau kadangi panašaus pobūdžio šou transliuoja ne vienas televizijos kanalas, šokiai, E.Daniūtės nuomone, gali „išlįsti žiūrovams per gerklę“. Projekto „Šok su manimi“ komisijos narė tikina tokiuose projektuose tik teisėjaujanti, tačiau per televiziją jų nežiūrinti.

„Kaskart, kai būnu Lietuvoje, mane pakviečia į komisiją, taigi žiūrėti šou per televiziją nė neturiu galimybės“, – pasakoja E.Daniūtė.

Vertinama kaip itin kandi ir kritiška komisijos narė, E.Daniūtė tikina, kad jos kritika nėra nepagrįsta, o ir pernelyg kritiška ji savęs nelaiko – veikiau realistiška.

„Keldama balus noriu tiksliai atspindėti savo nuomonę. Projekte šoka skirtingų lygių poros, taigi jas reikia diferencijuoti, atskirti. Todėl nenoriu visiems duoti dešimtukų ir kiekvieną vertinu skirtingai. Per daug kritiška taip pat nesu – populiaru sakyti, kad nešokę žmonės čia ateina išmokti. Taip nėra – jie ateina pasidaryti reklamos. Mano užduotis yra juos įvertinti teisingai“, – svarsto šokėja.

Paklausta, kaip vertina komisijos pirmininko J.Smorigino pasirodymus vertinant projekto dalyvius, E.Daniūtė išliko atvira.

„Tai yra sportinių šokių projektas, o ponas Jurijus porą kartų tikrai smarkiai persistengė ir įžeidė, pažemino sportinius šokius. Pats būdamas baleto meistru jis tarsi sėdi liūto narve ir tą liūtą erzina. Jeigu aš vertinčiau baleto šokėjų pasirodymus ir šitaip išsidirbinėčiau, manau, jis tikrai nebūtų patenkintas“, – tikino E.Daniūtė.

Vis dėlto moteris pripažino, kad nors J.Smoriginas pats sportinių šokių ir nešoka, jam pakanka kompetencijos vertinti projekto dalyvius.

„Vienas komisijos narys kiekvieną savaitę būna kviestinis. Jis neturi nieko bendra su šokiu, taigi kalbant apie Jurijų galima sakyti, kad jam kompetencijos daugiau nei pakanka. Vis dėlto, reiktų nepainioti šokių stilių ir nelyginti skirtingų pasirodymų viską „suplakant“ į vieną“, – subtili išliko šokėja.

Nuolat projekto laidų metu J.Smoriginą kandžiais komentarais „pamaloninanti“ E.Daniūtė eterio metu pamiršo subtilumą. Po šokėjams suorganizuoto egzamino, per kurį projekto dalyviai turėjo nerepetavę sušokti salsą, komisijos nariai išėjo į studijos užkulisius pasitarti, kuriai porai padovanoti po vieną papildomą balą.

„Jurijau, jūs kalbate viską, ką jums padiktavo prodiuseris, tad neapsimeskite menininku. (...) Ne paslaptis, kad pusę laidų studijoje būnate girtas“, – tokius ir dar daugiau komentarų E.Daniūtė skyrė J.Smoriginui, kuris nesutiko su šokėjos nuomone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius