Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Daniūtė Danguolei Stachurai: atrodei tragiškai

Dvyliktoji projekto „Šok su manimi“ laida ir vėl pažėrė staigmenų. Į komisijos postą sugrįžusi ir poras negailestingai vertinusi šokėja Edita Daniūtė šįkart išdrįso tiesą rėžti ne tik apie porų šokius, bet ir įvaizdį. Bene labiausiai jai užkliuvo Deivido Meškausko ir Danguolės Stachuros pora, žiūrovams dovanojusi Vienos valsą.
Danguolė Stachura
Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Grafienę įkūnijusi verslininkė D.Stachura šokio metu buvo pasipuošusi ištaiginga Vienos pokyliui skirta suknele. Nors moteris atrodė išties kilmingai, griežtajai E.Daniūtei itin užkliuvo verslininkės basutės. Pasak aštrialiežuvės komisijos narės, D.Stachuros basutės visai netiko šokiui, o dar labiau ją supykdė baltos kojinės.

„Danguole, atrodei tragiškai. Niekas nederina tokių batelių prie baltų kojinių. Reikėjo pasidomėti, Vienos pokylio metu moterys avėdavo batelius“, – kritikos negailėjo E.Daniūtė. Vėliau komisijos narė verslininkę netgi palygino su kaimiete.

Tačiau žavioji D.Stachura nesutriko.

„Patikėkit, mados istorija domėjausi ir žinau, kaip kada ir kas buvo. Be to, Edita, gerai, kad jūs kompensavot savo išvaizda viską – visi juk matėm, kaip šiandieną nuostabiai atrodėte“, – pusiau juokais, pusiau rimtai atsikirto D.Stachura. Toks verslininkės pasitikėjimas itin sužavėjo Jurijų Smoriginą.

„Danguole, tu sena komersantė. O tavo pirščiukai su šitom basutėm atrodė puikiai“, – kalbėjo J.Smoriginas, pridėjęs porai balų už „auksinį“ D.Stachuros liežuvį.

Projektą paliko Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė

Susumavus komisijos ir televizijos žiūrovų balsus, pirmąja vieta džiaugėsi eskimus įkūniję Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė. Antroji vieta atiteko Mantui Wizard ir Viktorijai Kunauskaitei. Treti laidoje liko Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Mažiausiai balsų surinko ir su projektu atsisveikino Olego Staniulionio ir Rūtos Ramanauskaitės pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius