Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Daniūtė Kaune oficialiai pasikeitė pavardę: su vyru Mirko Gozzoli pokyčius atšventė pajūryje

Su vaikais ir vyru, italu Mirko Gozzoli (44), karantino laikotarpiu Kaune gyvenanti šokėja Edita Daniūtė (40) džiaugiasi pasikeitusia pavarde. Pasirodo, nors su mylimuoju susituokė dar 2019-aisiais, oficialiai Gozzoli ji tapo tik dabar. O šią progą nutarė ir paminėti.
Edita Gozzoli ir Mirko Gozzoli
Edita Gozzoli ir Mirko Gozzoli / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip 15min pasakojo Edita, po to, kai 2019-ųjų vasarą Italijoje, Livorno mieste, ištekėjo už mylimojo Mirko Gozzoli, pagal pavardę ji vis dar buvo likusi Daniūtė.

„Italijoje ištekėjusi moteris automatiškai pasikeisti savo pavardės negali“, – paaiškino Edita.

Asmeninio albumo nuotr./Editos Daniūtės ir Mirko Gozzoli santuokos sudarymo įrašas
Asmeninio albumo nuotr./Editos Daniūtės ir Mirko Gozzoli santuokos sudarymo įrašas

Taigi, šią detalę ištaisė tik prieš kelias dienas Kauno miesto savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje. Nuo gegužės 25-osios žinomą šokėją jau oficialiai galima vadinti Gozzoli.

Tiesa, nors didesnių trukdžių dėl to neiškilo, Edita neslėpė, kad pats procesas nebuvo itin greitas.

„Užtruko gana ilgai. Reikėjo iš pradžių įregistruoti santuoką, tada parašyti prašymą, kad noriu keisti pavardę. Priduoti, išversti dokumentus su visais parašais, patvirtinimais. Buvo ką veikti“, –15min sakė E.Gozzoli.

Ir nors sutvarkyti šį formalumą Edita su Mirko ketino jau anksčiau, paprastai Italijoje gyvenanti, bet karantiną Lietuvoje leidžianti pora planus buvo priversta kiek pakoreguoti.

„Karantinas paplanavo, nes šiaip tai turėjau važiuoti tvarkytis į Romą, į ambasadą“, – prisiminė Edita.

Nepaisant kiek pasikeitusių planų, pašnekovė sako, kad ir Kaune viskas išėjo puikiai, ir džiaugiasi pagaliau oficialiai tapusi Gozzoli, beliko tik pasikeisti pasą. Jau spėjo sulaukti ir daug sveikinimų.

Ta proga – ir 15min surengta Editos ir Mirko fotosesija Kaune:

O džiugių permainų pora buvo trumpam nuvykusi paminėti į Lietuvos pajūrį, kur su bičiuliais ir pailsėjo, ir papramogavo. Šis mūsų šalies kampelis sužavėjo ir Mirko, apsilankiusį čia pirmą kartą.

„Jau spėjome atšvęsti – kai viską susitvarkiau ir kai pasakė, kad jau paruoštas dokumentas, aplankėme ir Palangą, ir Nidą“, – šyptelėjo Edita, vasarą su Mirko ir vaikais vis dėlto planuojanti sugrįžti į išsiilgtus namus Toskanoje.

Asmeninio albumo nuotr./Edita ir Mirko Gozzoli su bičiuliais pajūryje
Asmeninio albumo nuotr./Edita ir Mirko Gozzoli su bičiuliais pajūryje

Per karantiną atsiradusio laisvo laiko garsi šokėjų pora veltui tikrai neleidžia. 15min jau rašė, kad Mirko grįžo prie savo pomėgio piešti ir itin tikroviškai įamžino save ir dukrą, o su Edita dar ryžosi ir pasidaryti tatuiruotes, kuriomis dar labiau įtvirtino savo jausmus.

„Vaikas į darželį, o tėvai tatuiruočių darytis“, – juokėsi E.Gozzoli.

„Labai atsigavau tiek psichologiškai, tiek fiziškai, tiek visapusiškai. Manau, kad labai reikėjo pasauliui sustoti, permąstyti vertybes, galų gale atrasti vienas kitą“, – paprašyta apibūdinti, ką jai suteikė karantino laikotarpis, pridūrė Edita.

15min primena, kad amžiną meilę Edita ir Mirko prisiekė ant Ligūrijos jūros kranto 2019-ųjų vasarą. Šventė atrodė labai romantiškai – E.Daniūtė ir jos mylimasis žengė žolės kilimu, nuotaka vilkėjo rožių žiedais puoštą baltą suknelę, visa ceremonijos erdvė buvo išpuošta baltomis gėlėmis. Vestuvių ceremonijoje dalyvavo artimiausi poros giminaičiai ir draugai.

O susižadėjo Edita ir Mirko 2016-ųjų rugpjūtį. Pakeisti santykių statusą pora nusprendė praėjus porai mėnesių po to, kai jiems gimė sūnus Romeo.

„Kas iš to išeis – per anksti spręsti. Jis irgi išsiskyręs, augina dukrytę Brendą. Ji puikiai sutaria su Evita, visi labai gražiai bendraujame. Šį etapą galėčiau pavadinti beprasidedančios mudviejų draugystės etapu“, – dar draugystės su M.Gozzoli pradžioje yra sakiusi E.Daniūtė.

Sūnus Romeo – antrasis Editos vaikas. Su buvusiu vyru Mindaugu Vasiliausku ji susilaukė dukros Evitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius