Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 04 /2012 11 05

Edita Daniūtė pasibaisėjo Eglijos Vaitkevičės burleskos šokiais

Žymioji Lietuvos burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė sulaukė akmens į savo daržą. Šį kartą jį sviedė profesionali šokėja Edita Daniūtė.
Eglija Vaitkevičė-Fergie, šokdama burleskos šokį, žada įkvėpti kitas moteris.
Eglija Vaitkevičė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Renata Uzialkaitė ir Vadimas `uako
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Tiesioginės LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ transliacijos metu, vertindama Renatos Uzialkaitės šokį, Edita pareiškė, kad mergina pusiausvyrą praranda vien nusirenginėdama. O Rūtai Mikelkevičiūtei pasakius, kad pusiausvyrą prarastų bet kuri, E.Daniūtė nesutiko: „Dita Von Teese tikrai nepraranda. Pasižiūrėkite jos „Youtube“ įrašus.“ „O kodėl jūs žiūrite jos įrašus, mokotės?“ – provokavo laidos vedėja. 

„Čia bus ne į temą, bet galiu papasakoti, kodėl žiūrėjau. Paskambino man kartą iš kažkurios televizijos ir paklausė, ką aš manau apie mūsų lietuviškąją burleskos šokėją. Pasakiau, kad pirmiausia turėčiau pažiūrėti, kaip iš tikrųjų šokama burleska. Kai pamačiau Ditos Von Teese šokius, galiu pasakyti, kad tai, ką šoka mūsų burleskos šokėja, yra tiesiog baisu“, – griežtai pasisakė E.Daniūtė, neminėdama pavardžių, tačiau leisdama suprasti, kad kalba apie Egliją Vaitkevičę, kuri save vadina burleskos pradininke Lietuvoje.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su pačia Eglija, moteris sakė: „Mano didžiausias vertintojas yra žiūrovas, klausytojas, kuris užsako mano pasirodymus ir moka už tai nemažus pinigus.“

Eglija Vaitkevičė pabrėžė, kad tie, kurie kalba, nėra matęs tikrosios jos burleskos. „Niekada viešai nešokau tikrosios burleskos, tai ką matėte, buvo vaidyba, nes tokį šokį reikia šokti ne viešai per televiziją. Tai yra šokis burleskos mėgėjams“, – teigė E.Vaitkevičė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Edita Daniūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Edita Daniūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius