Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Edita Mildažytė po nakties paleista iš areštinės: išėjo pro galines duris

Po to, kai buvo sustabdyta prie vairo neblaivi, žinoma televizijos laidų vedėja Edita Mildažytė (55) naktį praleido areštinėje. Galiausiai moteris iš jos išleista pirmadienį popiet.
Edita Mildažytė išleista iš areštinės
Edita Mildažytė išleista iš areštinės / 15min klijuotė

Pasitikti E.Mildažytės į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK) pirmadienį atvyko ir jos mylimasis, menotyrininkas, laidos „Daiktų istorijos“ vedėjas Saulius Pilinkus. Bendrauti su žiniasklaida apie E.Mildažytės situaciją jis nepanoro.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Pilinkus
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Pilinkus

Išeinančios Editos Mildažytės nuo ryto laukė žiniasklaidos atstovai, tačiau po kelių valandų laukimo jos pakalbinti taip ir nepavyko – moteris nepastebėta išėjo pro galines duris. Kad E.Mildažytė buvo išleista 13 valandą,15min patvirtino prokuroras Valdemaras Baranauskas.

Prokuroras patikino, kad TV laidų vedėja bus baudžiama pagal 281-1 straipsnį. Jis numato, kad transporto priemonę vairavęs asmuo, kuriam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Netrukus po išleidimo iš areštinės 15min su Edita bandė susisiekti ir telefonu, tačiau į skambučius ji neatsiliepė. Vėliau ji išplatino laišką, kuriame atsiprašė.

15min primena, kad E.Mildažytė, vairavusi automobilį „Honda Jazz“, buvo sulaikyta neblaivi sekmadienį Vilniuje, Nemenčinės plente. Kaip skelbė lrytas.lt, jai nustatytas vidutinis 2,36 prom. girtumas.

LRT pirmadienį BNS pranešė apgailestaujanti dėl neatsakingo E.Mildažytės elgesio.

„Visuomeninis transliuotojas LRT savo darbuotojams, autoriams, bendradarbiams, prodiuseriams, laidų vedėjams kelia aukštus darbo etikos reikalavimus, todėl tokį neatsakingą elgesį LRT vertina neigiamai“, – sakė LRT atstovė Miglė Savickaitė.

Pasak jos, spalį portale lrt.lt turėjo prasidėti nauja E.Mildažytės pokalbių laida, tačiau, paaiškėjus šioms aplinkybėms, LRT jas įvertins ir priims sprendimą dėl projekto ateities artimiausiomis savaitėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius