-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Užaitė ir Linas Ryškus: nauja pramogų pasaulio pora? (papildyta birželio 18 d.)

Tai, kad savaitgalį Šakių rajono Zyplių dvare ūžusiame festivalio „Sidabrinės gervės naktys“ atidaryme aktorė Edita Užaitė (28) pasirodė su televizijos režisieriumi, parodijų laidos „Dar pažiūrėsim...“ scenaristu Linu Ryškumi (40), aplinkinių, rodos, per daug nenustebino.
Edita Užaitė ir Linas Ryškus
Edita Užaitė ir Linas Ryškus / Butauto Barausko nuotrauka

Žinomos aktorės kolegos pašnibždomis prasitarė jau senokai žinoję apie įsiplieskusius romantiškus jos ir Lino jausmus. Tačiau smulkmenų, kada ir kur užsimezgė jųdviejų draugystė, niekas nedrįsta komentuoti.

Dar viena jauna žavi mergina apsuko vedusiam vyrui galvą? Dar viena išardyta laiminga šeima? Panašu, kad šioje istorijoje drabstytis kaltinimais nėra prasmės. Kalbama, Lino ir jo žmonos aktorės Gabijos Ryškuvienės (38) santykiai braškėti pradėjo dar prieš porą metų. Pasak gandų, Linas ir Gabija jau kurį laiką – nebe kartu. Pernai juos drauge dar buvo galima išvysti renginiuose, tačiau neseniai vykusioje „Sidabrinės gervės“ ceremonijoje geriausios aktorės apdovanojimui nominuota Gabija Ryškuvienė pasirodė viena. Deja, pakalbinti jos nepavyko.

Atvirauti apie jausmus nė viena šios istorijos pusė nenori. Tačiau ir neigti vis labiau garsėjančių kalbų apie romantišką draugystę nei Edita, nei Linas nedrįsta. „Nieko nekalbėsiu, nieko nekomentuosiu. Nei apie sukneles, nei apie dar ką nors. Ką norite, tą rašykite, – nieko nesakau“, – net nesulaukusi klausimo nukirto seriale „Moterys meluoja geriau“ besifilmuojanti, vaidmenimis filmuose „Lengvai ir saldžiai“, „Diringas“, „Aš esi tu“, „Getas“ išgarsėjusi aktorė. Po akimirkos juokais pridūrė: „Ryškus? Aš jo nepažįstu!“
Žodis „nepažįstu“ pirmiausia nuskambėjo ir Lino lūpose, bet iškalbingumo stoka jį vargu ar būtų galima apkaltinti. Gero humoro ir ironijos nestokojantis režisierius nepuolė šaukti „nekomentuoju“ ir sutiko atsakyti į keletą „Žmonių“ klausimų. „Kad paskui nesakytumėte, jog su žurnalistais nebendrauju“, – šyptelėjo.

Atvirauti apie jausmus nė viena šios istorijos pusė nenori. Tačiau ir neigti vis labiau garsėjančių kalbų apie romantišką draugystę nei Edita, nei Linas nedrįsta.

Kas jus sieja su žinoma aktore Edita Užaite?

Kokia aktore?

Edita Užaite...

Nelabai tokią pažįstu... O ką ji vaidina?

Nepažįstate? Juk kartu į aktorių susibūrimus važiuojate! Štai ir Zyplių dvare dviese laiką leidote...

Bet kad aš vienas ten važiavau! Mačiau tų aktorių, su daug kuo sėdėjau...
Sakote, Edita? Dabar svarstau, kad lyg ir pamenu ją. Jei neklystu, keliose „Dar pažiūrėsim...“ laidose nusifilmavo, bet nelabai sėkmingai, tad nusprendžiau tekstų jai neberašyti. Edita, manau, labiau yra dramos aktorė.

Tokios jums nelabai patinka?

Man labiau patinka juokingos, linksmos, lengvai dirbančios aktorės.

Žodžiu, jūsų su Edita niekas nesieja?

Tik darbo santykiai. Laidos „Dar pažiūrėsim...“ filmavimo aikštelėje pasimatėme, daviau keletą pastabų, ir viskas. Laidoje buvau ne režisierius, o tik rašytojas, tad nenorėjau kištis.

Bet visi aplinkui šneka, kad jūs su Edita – pora.

Žmonėms juk reikia kalbėti. Pagal dzeną mes visi esame poros. Nuvažiuokite į Indiją ir jums viskas paaiškės. Aš pabuvau ten pusantro mėnesio ir dabar man viskas aišku.

Bet juk seniai toje Indijoje buvote...

Na, ir kas... Vis tiek galiu papasakoti, kokį poveikį Indija man daro...

Jeigu su Edita jūsų niekas nesieja, vadinasi, šiuo metu esate vienišas?

Negaliu teigti, kad esu visiškai vienas... Aš visada jaučiu bendrumą su visa žmonija. O apie Editą žinau tik tiek, kiek jūs rašote.

Bet su žmona Gabija tikrai išsiskyrėte?

Ne. Su ja puikiai sutariu.

Puikiai sutarti galima ir išsiskyrus...

Žinoma!

Po klausimų apie žmoną Linas Ryškus nusprendė pokalbį užbaigti. Dar paprašė, kad geriau nieko apie jo ir Editos bendravimą nerašytume. Arba rašytume trumpai...

„Reikia ko nors po nuotrauka? – pasiteiravo Linas Ryškus. – Brūkštelėkite: „Kaip pagražėjo aktorė Edita Užaitė, būdama šalia jauno gražaus vyro.“ Arba: „Ką tokia graži moteris gali daryti šalia tokio urodo?“ Taip juk daug įdomiau!“ Edita ir Linas drauge leido laiką festivalio „Sidabrinės gervės naktys“ atidaryme. Kolegoms aktoriams, panašu, tai nebuvo naujiena...
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius