Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Editos Daniūtės šokių studijos atidaryme – artimiausių žmonių, kolegų ir auklėtinių sveikinimai

Penktadienio vakarą išsipildė Lietuvos sportinių šokių šokėjos, daugkartinės Lietuvos čempionės Editos Daniūtės (33) svajonė – Kauno centre ji atidarė savo vardo šokių studiją.
Edita Daniūtė bei Jūratė ir Česlovas Norvaišos
Edita Daniūtė bei Jūratė ir Česlovas Norvaišos / Teodoro Biliūno nuotr.

Apie prestižines patalpas, skirtas treniruotėms, ne vienus metus galvojusi tituluota sportininkė sakė dabar turinti trokštamas sąlygas darbui. „Idealus parketas ir didelis plotas“,  – susirinkusiems svečiams sakė E.Daniūtė.

Ją ir vyrą Mindaugą Vasiliauską su šokių studijos atidarymu sveikino šokėjos mama Gražina ir tėtis Stasys Danius, šokius dievinanti TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, šokėjas Andrius Butkus, Lietuvos pramogų verslo veikėjas Linas Karalius, šokių treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos, šokėja ir trenerė Eglė Straleckaitė, verslininkas Vladimiras Romanovas. Svečiai vaišinti lengvai užkandžiais, prancūzišku šampanu bei „Maskarponės“ sūrio tortu.

Teodoro Biliūno nuotr./Vladimiras Romanovas ir Aleksandra Gorijanova
Teodoro Biliūno nuotr./Vladimiras Romanovas ir Aleksandra Gorijanova

Bičiuliai ir draugai dovanojo šokių programą

Pirmieji ant parketo, stebint artimiausiems E.Daniūtės draugams, sukosi LNK televizijos projekto „Kviečiu šokti“ vedėjai R.Mikelkevičiūtė ir A.Butkus. Raudoną suknelę vilkėjusi, o vėliau ją į džinsus ir pilkus marškinėlius pakeitusi, TV laidų vedėja sakė per pažinties metus įsiminusi aštriausią profesionalios šokėjos karjerą baigusios ir treniruoti kitus panorusios pažįstamos bruožą. „Jei paskambini Editai norėdamas pakviesti kavos, vis sužinai, jog ji tai oro uoste, tai treniruotėje, tai susitikime. Dabar, kai ji turi „namus“, tikiuosi susitikti ir  paplepėti dažniau“, – šypsojosi Rūta.

E.Straleckaitė, kelis šokius sušokusi su partneriu Richardu Elgičiu, sakė besitikinti, kad bendradarbiauti su E.Daniūte seksis ir toliau. Kartu ne vienerius metus kauniečius treniruojančios merginos įsitikinusios – sportuojančių atidarius studiją dar padaugės.

Vienas iš E.Daniūtės „auklėtinių“ – verslininkas V. Romanovas. Jį, šokantį kartu su Aleksandra Gorijanova, žinoma sportininkė pavadino vienu atkakliausių mokinių, ateinančių į salę daug anksčiau už kitus.

Erdvės ieškojo jau seniai

Naujoji E.Daniūtės šokių studija, užimsianti 400 kvadratinių metrų plotą, įsikūrusi buvusiame kino teatre „Kanklės“. Kaune nuo 2008-ųjų vaikus ir suaugusiuosius kartu su dar trimis treneriais mokanti E.Daniūtė iki šiol glaudėsi dviejų mokyklų salėse. „Vis ieškojome tinkamos salės. Bet kur besidairėme, ten trūko vietos“, – sakė sportinių šokių atstovė.

Patalpos, nors jau baigtos remontuoti, dar nėra visiškai įrengtos – prie įėjimo norima sumontuoti pertvarą tam, kad atėjusieji sportuoti turėtų kur palikti batus ir šiltus viršutinius drabužius.

E.Daniūtė negalėjo tiksliai įvardyti, kiek šiuo metu šokių studijoje yra mokinių, mat dar nesibaigė šiųmetis naujų narių priėmimas. 

Teodoro Biliūno nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir Edita Daniūtė
Teodoro Biliūno nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė ir Edita Daniūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius