-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 04 /18:34

Edmundas Jakilaitis traukiasi iš „Lietuvos ryto“ televizijos direktoriaus pareigų, tačiau kanalo nepaliks

Ilgametis „Lietuvos ryto“ televizijos direktorius Edmundas Jakilaitis nuo sausio 1 d. palieka savo postą. Jis netrukus ketina įsteigti laidų kūrimo bendrovę ir tikina, jog kaip žurnalistas ar vedėjas iš televizijos pasitraukti neketina.
Edmundas Jakilaitis
Edmundas Jakilaitis / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Tai yra mano asmeninis apsisprendimas, nes manau, jog kaip direktorius šitai televizijai aš jau daviau viską, ką galėjau duoti ir toliau koncentruosiuos tik į žurnalistiką bei televizinio turinio kūrimą“, – apie pokyčius karjeroje ir gyvenime portalui Žmonės.lt pasakojo E.Jakilaitis

Vyriškis tikino, jog netrukus ketina įsteigti savo įmonę, kuri kurs laidas įvairioms televizijoms. „Steigsiu savo prodiuserinę kompaniją, tačiau kol kas nenoriu komentuoti savo verslo planų, bet tikiuosi, kad mums seksis. Kokia bus rinka, tokia bus ir produkcija“, – pasakojo Edmundas.

Ilgametis „Lietuvos ryto“ televizijos direktorius sakė, jog tarp jo ir kanalo akcininkų tikrai nėra jokių nesutarimų. „Aš labai gražiai palieku šias pareigas, o pačios televizijos nepalieku, ji man labai patinka. Aš pats ją šiek tiek kūriau, taigi nemanau, kad čia galėtų būti kažkokių piktumų ar konfliktų. Tiesiog atėjo laikas, kai aš pažvelgęs į save iš šalies, nutariau padaryti tai, ką padariau. Koncentruosiuosi į turinio kūrimą, o ne į administracinį darbą, kuris yra labai rimtas ir atima daug laiko“, – Žmonės.lt kalbėjo Edmundas Jakilaitis.

Vyriškis tikino, jog kol kas nežino kas pretenduos į jo darbo vietą ir pažadėjo, jog žiūrovai šioje televizijoje jį dar pamatys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius