Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininko Edmundo Kučinsko akibrokštas: „Putinas – vienas protingiausių pasaulio lyderių“

Šį ketvirtadienio vakarą TV3 diskusijų laidos „Ginčas be taisyklių“ speciali tema: „Kas eis ginti Lietuvos, jei Rusija puls?“ Laidos studijoje karštai diskutuos Lietuvos patriotai, politikai, visuomenininkai, garsūs žmonės, taip pat ir tie, į kuriuos šiomis dienomis žiūrima nepatikliai ir kuriems klijuojama „kolorado“ etiketė.
Edmundas Kučinskas
Edmundas Kučinskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Tikru akibrokštu „Ginčas be taisyklių“ laidos komandai ir studijos svečiams tapo tai, kad filmavimą pradėjęs patriotine daina „Saulelė teka rytuose“ žinomas dainininkas Edmundas Kučinskas vėliau prisipažino, kad Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną jis laiko vienu protingiausių pasaulio lyderių. Tokie E.Kučinsko žodžiai pribloškė laidos vedėją Kristupą Krivicką.

„Jūs dainuojate patriotines dainas, esat garsus ir mylimas dainininkas, ir teigiate, kad V.Putinas yra protingas žmogus? Tai gal jums ir Adolfas Hitleris atrodo protingas žmogus?“ – laidoje klaus K. Krivickas.

Nepateisinu Rusijos agresijos, bet manau, kad V. Putinas yra labai protingas, jei sugebėjo taip sutelkti Rusijos žmones. Aš eisiu ginti Lietuvos, kaip tik sugebėsiu, bet nenorėčiau tapti patrankų mėsa.

Į tokį laidos vedėjo klausimą E.Kučinskas atsakys: „Nenuvertinkime priešo, aš nepateisinu Rusijos veiksmų ir agresijos, bet manau, kad V. Putinas yra labai protingas, jei sugebėjo taip sutelkti Rusijos žmones ir privertė juos didžiuotis savo valstybe. Aš eisiu ginti Lietuvos, kaip tik sugebėsiu, bet nenorėčiau tapti patrankų mėsa.“

„Tai jeigu jau jūs laikote V.Putiną protingu žmogumi, ką tuomet kalbėti apie tūkstančius Lietuvos žmonių, kurie žiūri propagandines Rusijos laidas ir tiki viskuo, kas ten rodoma?“ – retoriškai klaus K.Krivickas.

„O jūs, Kristupai, galite pasakyti, kad V.Putinas yra durnių durnius?“ – įsikarščiavęs savo poziciją gins E.Kučinskas.

„Ginčas be taisyklių“ – ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius