Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijaus Dragūno tapytą paveikslą internete siūloma pirkti už 2600 litų

Internetinėje skelbimų lentoje pasirodė žinia, jog parduodamas skandalingojo dainininko Egidijaus Dragūno-Selo (36) tapybos darbas. Nors žinia, kad Egidijus turi dailininko gyslelę, daug kam gali pasirodyti netikėta, anot skelbimo, paveikslo autorystė – autentiška.
Egidijus Dragūnas ir jo tapytas paveikslas
Egidijus Dragūnas ir jo tapytas paveikslas / Žmonės.lt ir 15min.lt nuotr.

Paveikslas, kuriame atvaizduotos įvairaispalvės gėlės, nutapytas 2010 metų rugsėjo 15 dieną. Minėtame skelbime rašoma, kad tapybos darbas paženklintas paties Egidijaus Dragūno parašu, todėl dėl autorystės negali būti jokių abejonių.

„Egidijaus Dragūno (SEL) autentiškas, kokybiškai nutapytas paveikslas. Pasirašytas. Matmenys 60x50cm, kaina – 2600 Lt“, – rašoma skelbime. Susisiekus su paveikslo pardavėju, šis patvirtino, kad autorystė tikrai yra E.Dragūno.

„Taip, paveikslas tikrai tapytas Egidijaus Dragūno, juk yra ir parašas, ir data, ir net piršto antspaudas. Žinote, kai jis nerėkauja, yra labai talentingas menininkas, – telefonu portalui Žmonės.lt pasakojo paveikslą parduodantis vaikinas ir pridūrė: – Paveikslą Selas prieš dvejus metus padovanojo mano tėvui. Su juo prieš porą mėnesių sugalvojome atlikti eksperimentą – žiūrime, ar bus susidomėjusių ir norinčių įsigyti. Kol kas dažniau pasitaiko tokių, kurie netiki, kad tai tikrai Egidijaus darbas.“

Žmonės.lt portalo duomenimis, Egidijus Dragūnas specialaus dailininko išsilavinimo neturi. Dainininkas mokėsi muzikos mokykloje, fortepijono klasėje. Studijuoti ryšių su visuomene 1999 metais E.Dragūnas išvyko į Talino universitetą „Concordia”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius