Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 15 /22:03

„Lietuvos balsą“ paliko Monika ir Eglės Jakštytės brolis Linas

Sekmadienio vakarą LNK eteryje vyko antroji finalinė muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ kova. Naujos darbo savaitės išvakarėse į sostinės pramogų areną susirinko žiūrovai, kuriems ne tik koncertavo projekto dalyviai, bet ir svečiai iš užsienio – legendinė grupė „Fools Garden“.
Akimirka iš koncerto
Akimirka iš koncerto / Gretos Skaraitienės nuotr.

Šį sekmadienį dėl bilieto į kitą projekto etapą kovėsi aštuoni Egidijaus Sipavičiaus ir Jurgio bei Ericos Didžiulių mokiniai: Monika Juškevičiūtė, Milda Martinkėnaitė,  Milda Rasilavičiūtė, Gabrielė Griciūtė, Linas Jakštys, Eglė Petrošiūtė, Mantvydas Sabaitis ir Berta Timinskaitė.

„Lietuvos balso“ finalinėje kovoje taip pat dalyvavo ir paskutinius savo mokinius kito sekmadienio kovai ruošiantys mokytojai Merūnas Vitulskis ir Violeta Tarasovienė.

Dalyvių kovos

Pirmoji scenoje pasirodė anglų kalbos mokytoja Monika, atlikusi „Maroon 5” dainą „Moves Like Jagger”. Mokytojai negailėjo merginai pagyrų, o pati dalyvė iš tos laimės, kaip prisipažino, nelabai suprato, kas vyksta. „Tikiuosi, kad mes tave dar išvysime”, – žiūrovus už Moniką skatino balsuoti Merūnas.

Antrasis „Lietuvos balse” dainą „Saulės miestas” atliko dainininkės Eglės Jakštytės brolis Linas. „Buvo labai daug nešvarių natų, bet suprantu, jaudulys daro savo”, – priekaištų negailėjo V.Tarasovienė. J.Didžiulis taip išsakė keletą pastabų vaikinui, bet tuo pačiu padrąsino Liną, nes tiki jo talentu.

Trečioji vakaro dalyvė Milda atliko dainą „Hold On Me”. Įspūdingo balso savininkė tiesiog pavergė žiūrovų ir mokytojų širdis. „Buvo nerealu, sužibėjai visomis balso spalvomis, visi pajuto „draivą” ir atsidavimą”, - susižavėjimo merginos talentu neslėpė Merūnas.

Eglė, kuri prieš pasirodymą prisipažino, kad jaudulys – didžiausias jos priešas, sekmadienio koncerte atliko dainą „Gyvenam kartą”. „Norėčiau pasakyti didelį ačiū, nes atmerkei akis, o balsas, kaip visada, labai gražus”, - merginą gyrė E.Jennings.

E.Sipavičiaus mokinė Evelina antrojoje „Lietuvos balso” finalinėje kovoje atliko dainą „Leisk mylėt”. Tiesa, būtent per dažnas šių žodžių kartojimas ir nepatiko V.Tarasovienei. „Tačiau ši pastaba skirta ne tau. Tu šį vakarą buvai puiki”, - pridūrė Violeta.

Projekto lyderiu vadinamas Mantvydas sekmadienio koncerte, deja, šio vardo nepateisino. „Tiesą sakant, nesitikėjau to, ką girdėjau. Tavo mokytojo vietoje būčiau nusivylęs. Tikiuosi, kad kitas pasirodymas bus geresnis, nes dabar buvo nekas” - žodžių į vatą nevyniojo Merūnas. Didžiąją dalį kaltės, dėl prasto Mantvydo pasirodymo, prisiėmė J.Didžiulis. Jis teigė, kad neparinko vaikinui tinkamos dainos.

Priešpaskutinė scenoje pasirodė Gabrielė, atlikusi dainą „Imagine". Mergina ne tik dainavo, bet ir pati sau pritarė fortepijono garsais. V.Tarasovienė gyrė merginos pasirodymą, tačiau dainininkei pasirodyme buvo per daug dramatizmo.

Paskutinė „Lietuvos balse" pasirodė Berta. Energingą dainą atlikusi mergina ant kojų sukėlė ne tik mokytojus, bet ir visą publiką. „Žinai, tu mane šiandien išvarei iš proto, aš sėdejau ir kračiausi. Buvo fantastika, tu šaunuolė", - gerų žodžių negailėjo Merūnas. „Aš taip tavimi didžiuojuosi, kad net jaučiuosi kaip tavo tėvas", - Bertą gyrė J.Didžiulis. 

Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė Gabrielė ir Monika iš Egidijaus komandos bei Linas ir Mantvydas iš Jurgio ir Ericos komandos. E.Sipavičius į tolimesnį etapą duris atvėrė Gabrielei, Didžiulių šeima - Mantvydui.

„Fools Garden“ pasirodymas

Vėlavę, tačiau sėkmingai į Lietuvą šeštadienį atskridę hito „Lemon Tree“ atlikėjai šio vakaro koncerte pasirodymą surengė su projekto dalyviu Mantvydu.

„Atsimenu šią grupę iš vaikystės. Daina „Lemon Tree“, kurią dainuosiu sekmadienį, man primena daug šviesių akimirkų ir suteikia gerų emocijų. Tiesą sakant, kai man pasakė, kad dainuosiu su „Fools Garden“, iš pradžių net nesuvokiau, kaip reaguoti. Nes čia ne eilinė žinia, ją privalu vertinti kaip be proto didelę galimybę. Man kilo daug minčių ir idėjų, kaip reikia sudainuoti šią dainą, kad jos nesugadinčiau. Tai labai didelė atsakomybė“, – vos tik sužinojęs, kad dainuos su pasaulio garso žvaigždėmis savo laime patikėti negalėjo M.Sabaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius