Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas buvo išprašytas iš LNK vakarėlio

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre (ŠMC) vykęs LNK naujojo sezono vakarėlis neapsiėjo be incidentų. Vakaro metu grupės „Sel“ lyderiui Egidijui Dragūnui teko pabendrauti su apsaugos darbuotojais ir kurį laiką leisti už durų.
Egidijus Dragūnas LNK 2011/2012 m. sezono pristatymo vakarėlyje
Egidijus Dragūnas LNK šventėje nekoncertavo, tačiau telefonu įamžino scenoje grojusius muzikantus. / 15min.lt nuotr.

Į vakarėlį Egidijus atvyko be savo mylimosios ir pritariančiosios vokalistės Eleonoros. Matyt, tai ir buvo atlikėjo klaida, nes likęs vienas „selas“ netrukus padaugino ir apsaugos darbuotojų buvo išprašytas lauk.

15min.lt nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

Tačiau po kurio laiko E.Dragūną vėl buvo galima išvysti ŠMC. „Sel“ lyderis pastoviniavo prie baro, telefonu pafotografavo scenoje grojusius muzikantus. Pajutęs įkyrų fotografų dėmesį Egidijus nusprendė pasitraukti atokiau, o galų gale ir visai pasišalino iš vakarėlio.

„Įšilęs“ E.Dragūnas užkliuvo ir LNK vakarėlyje koncertavusiems muzikantams: grupės „Gerai Gerai & Miss Sheep“ vokalistė pasirodymo pabaigoje kreipėsi į publiką, prašydama į salę pakviesti E.Dragūną. Čia susirinkę žmonės pradėjo skanduoti atlikėjo vardą, tačiau paaiškėjo, kad „selas“ jau buvo dingęs.

E.Dragūnas ir LNK stengiasi palaikyti draugiškus santykius – vasarą LNK padėjo suorganizuoti „Sel“ paplūdimio fiestą „Grand Show“, o E.Dragūnas LNK atsilygino savo balsą „paskolinęs“ naujojo sezono vinjetėms.

Kurį laiką E.Dragūnas pasižymėjo kone pavyzdiniu elgesiu: po incidento Kaune, „Bike Show Millenium“ metu, kuomet „selas“ iškeikė publiką ir švaistėsi necenzūriniais žodžiais, iki šiol visi jo pasirodymai viešumoje baigdavosi be skandalų.

Įvairiomis labdaros akcijomis E.Dragūnas stengiasi pagerinti savo įvaizdį – surinktomis lėšomis padeda sergantiems vaikams, kuria vaikų diagnostikos centrą, tačiau vis viešumoje kylantys incidentai atlikėjui neleidžia atsikratyti skandalisto etiketės.

Neigia incidentą

Penktadienį telefonu susisiekus su E.Dragūnu, vyras tvirtino vakarėlyje nepatyręs jokių incidentų.

„Jokie apsauginiai nieko nedarė ir niekas manęs „neišstatinėjo“. (...) Kur kokie apsauginiai ką „išstatė“, aš nieko nežinau, jūs turbūt kažką sumaišėt“, – informaciją neigė E.Dragūnas.

„Selas“ teigė minėtą vakarą praleidęs ramiai ir su renginį saugojusios tarnybos „Ekskomisarų biuras“ apsauginiais neturėjęs jokių reikalų. 

15min.lt nuotr./Egidijus Dragūnas
15min.lt nuotr./Egidijus Dragūnas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius