Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas džiaugiasi tiuninguotu „Mercedes Benz“

Popmuzikos atlikėjas Egidijus Dragūnas džiaugiasi prabangiu automobiliu „Mercedes Benz“.
Selo „Instagram“ paskyroje pasirodė „Mercedes“ nuotrauka
Selo „Instagram“ paskyroje pasirodė „Mercedes“ nuotrauka / Instagram nuotr.

Selas Kūčių dieną savo „Instagram“ paskyroje paviešino prabangaus automobilio „Mercedes Benz“ nuotrauką. Jo piekinę panelę puošia raidė B, parodanti, kad šis automobilis yra tiuninguotas firmoje „Brabus“. Nuotraukos darytos prie „Mercedes“ atstovybės.

Pigiausias tokio modelio automobilis kainuoja apie 60-70 tūkst. eurų.

Atlikėjas nepateikia informacijos, kuri leistų tvirtinti, kad šį automobilį jis įsigijo ar gavo dovanų Kalėdoms. Pigiausias tokio modelio automobilis kainuoja apie 60-70 tūkst. eurų.

Selo sekėjai guviai komentuoja nuotraukas. kai kurie šmaikštauja, kad, pavyzdžiui, kaip pirma mašina, tai gal ir nieko. Tačiau šis automobilis Selui tikrai nebūtų pirma prabangi transporto priemonė.

E.Dragūnas niekuomet neslėpė aistros itin prabangiems automobiliams. Dainininkas yra važinėjęs BMW X5, „Mercedes Benz GL“, „Audi R8“.

Anksčiau publikuodamas nuotraukas socialiniuose tinkluose jis buvo pakurstęs kalbas, ar tik neįsigijo automobilio „Lamborghini Aventador“. Kiek vėliau E.Dragūnas noriai fotografavosi prie 470 tūkst. litų kainuojačio „Porsche 911 Carrera S“.

Prieš kelis mėnesius dainininkas savo gerbėjams buvo užminęs ir dar vieną mįslę. Tuomet publikavęs prabangaus, kone pusę milijono litų kainuojančio „Mercedes-Benz S-Class Coupe“ reklaminę nuotrauką jis pakurstė kalbas ar tik neįsigijo šio automobilio.

Apie „Brabus“

„Brabus“ yra automobilių perdarymo ir puošybos (tiuningo) kompanija, įkurta Klauso Brackmanno ir Bodo Buschmanno iš Vokietijos. Ši kompanija specializuojasi perdarydama „Mercedes-Benz“, „Smart“ ir „Maybach“ markių automobilius. Ji konkuruoja su tokiomis įmonėmis kaip „Lorinsen“, „Carlsson“, „Kleeman“ ir „Renntech“.

 

A photo posted by Sel (@egidijusdragunas) on

 

A photo posted by Sel (@egidijusdragunas) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius