Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas: „Grupė „Sel“ nutraukia muzikinę veiklą Lietuvoje“

Konfliktas su kelių policijos pareigūnais, santykių aiškinimasis su Andriumi Mamontovu – skandalai, panašu, išvargino grupės „Sel“ lyderį Egidijų Dragūną (38). Savo socialinio tinklo paskyroje jis paviešino įrašą, kuriame teigia pasitraukiantis iš muzikinės veiklos.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Socialiniame tinkle E.Dragūnas parašė:

„Šįryt pabudęs aš labai aiškiai supratau, kaip noriu gyventi toliau. Aiškiai suprantu, kad einu ne tuo keliu, kuriuo noriu eiti. Todėl oficialiai pareiškiu, kad grupė „Sel“ nutraukia savo muzikinę veiklą Lietuvoje. Turiu įsipareigojimų, todėl mano koncertus, kurie jau yra suplanuoti, galima bus pavadinti mano atsisveikinimo koncertais. Aš aplankysiu Klaipėdą, kaip ir buvo suplanuota liepos 4 dieną, Vilnių – rugsėjo 4 dieną, Kauną – gruodžio 5 dieną. Mano šeima pritaraia šiam žingsniui. Neturiu su kuo konkuruoti, manau, išeinu laiku ir aukštai iškelta galva.“

TAIP PAT SKAITYKITE: „Audi R8“ vairavęs ir policininkus iškeikęs Egidijus Dragūnas atsidūrė komisariate: žiūrėkite video

Grupės „Sel“ istorija prasidėjo dar 1992-aisiais, kuomet dar paauglys būdamas E.Dragūnas kartu su draugais Sieru ir Laimiu (visų jų vardų pirmos raidės simboliškai tapo „Sel“  pavadinimu) nusprendė, jog nori kurti repo grupę. Išleidę kelis albumus grupės nariai ėmė skirstytis, pastovus narys liko tik E.Dragūnas, kuris savo muzikinę veiklą tęsė iki šiol.

Per daugiau nei 20 metų grupė spėjo išleisti 11 albumų, 12 singlų, du geriausių dainų rinkinius, dokumentinį DVD filmą „Kelias į dangų“. Grupė gali didžiuotis daugybę apdovanojimų, ji buvo ne kartą įvertinta tiek „Radiocentro“, „Bravo“, M.A.M.A muzikos apdovanojimuose. Daugybę Selo dainų tapo populiariausiais radijo hitais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijus Dragūnas nerimsta: išplatino filmuotą asmenukę su keiksmais, iškoneveikė Andrių Mamontovą

VIDEO: SEL - Svetimi (Original)
VIDEO: SEL - Parašyk man laišką iš Paryžiaus
VIDEO: SEL - Kontrolinis Šūvis [1995]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius