Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas Klaipėdos publikos nenuvylė

Šeštadienio vakarą Klaipėdos vasaros estradoje grandiozinį koncertą surengęs grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas nepamiršo ir Palangos, kurioje jam buvo neleista surengti pasirodymo, mero.
Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas prikėlė Klaipėdos vasaros estradą - ji buvo sausakimša.
Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas prikėlė Klaipėdos vasaros estradą – ji buvo sausakimša. / Algirdo Venskaus nuotr.

Pastaruoju metu retai grandiozinius renginius matanti Klaipėdos vasaros estrada šeštadienio vakarą buvo perpildyta. Tą vakarą tiesiai į koncertą ėję grupės gerbėjams teko nusivilti ir dainų klausytis už tvoros: bilietų jau nebuvo likę. Į Klaipėdą suvažiavo tūkstančiai grupės gerbėjų įvairiausio amžiaus: nuo paauglių iki penkiasdešimtmečių.

Naujai suskambėjusia daina „Mano juokas“ pradėjęs koncertą, E.Dragūnas  priminė ir kitus grupės kūrinius, kaip „Mes negalim“, „Saulės miestas“ ar „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“. Nuo scenos publiką sveikino ir iš uostamiesčio kilusi Monika Liubinaitė, neseniai su SEL įrašiusi dainą „Ne vakar“.

Į Klaipėdos sceną įranga suvežta keliais vilkikais sukūrė tikrą lazerių ir šviesų šou: publika šėlo iki paskutiniųjų akordų. Nepaisant kelių detalių: preciziško rezultato siekiantis dainininkas kelis kartus sustabdė koncertą, kviesdamas muzikantus suderinti instrumentus.

„Kuo daugiau ruošies – tuo prasčiau“, – nuoširdžiai prisipažino jis miniai. Klausytojai menkus nesusipratimus buvo linkę atleisti.

Koncertui įpusėjus virš minios galvų ėmė skrieti didžiuliai balionai. Koncertą filmavusi LNK televizija kartu susuko ir savo reklaminį klipą naujajam sezonui. Koncertą iš dangaus filmavo aviamodeliai.

Kelis kartus pakartojęs „Klaipėda – tau priklauso ateitis“, E.Dragūnas koncerto metu laikėsi santūriai, tačiau vis tik prisiminė pastarųjų savaičių įvykius.  Į sceną po vidurnakčio publikos iškviestas dainininkas šyptelėjo: „Negaliu dainuoti, dar Palangos meras atvyks“. Po incidento Kaune, kai akivaizdžiai apsvaigęs E.Dragūnas scenoje keikėsi ir nusviedė į šoną mikrofoną, Palangos valdžia nepanoro priimti dainininko. Per kelias savaites teko surasti naują vietą koncertui.

Pasibaigus šou Klaipėdos vasaros estradoje, į gatves išėjo minia gerbėjų: gatvėse susidarė spūstys ir kuriam laikui eismo kontrolę perėmė pareigūnai.

Iš vasaros estrados veiksmas persikėlė į „Viva La Vita“ terasą, ant viešbučio stogo. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius