Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas-Selas prisipažino davęs kyšį kelių policijos pareigūnams

Dainininkas Egidijus Dragūnas apsimetinėti pavyzdingu vairuotoju neketina. Štai socialiniame tinkle Selas prisipažino davęs kyšį kelių pareigūnams. Už tai atlikėjas pareigūnus pašiepė, bet taip pat prisipažino juos gerbiantis.
Egidijus Dragūnas-Selas
Egidijus Dragūnas-Selas / Teodoro Biliūno nuotr.

Ant savo „Facebook“ profilio sienos Egidijus ketvirtadienio vakarą parašė, kad net du kartus buvo sustabdytas kelių policijos pareigūnų, nes tuo metu kalbėjo telefonu. Dainininkas prisipažino baudų išvengęs, nes abu kartus sumokėjo pareigūnams 50 litų kyšį. 

E.Dragūnas savo gerbėjams rašė: „LT siaučia kelių policija. Šiandien (ketvirtadienį – red. past.) sumokėjau kyšį du kartus po 50Llt. Kalbėjau telefonu... darom akciją, kad būtų pigiau. Kiekvienas, kuris pamatot policijos patrulį, privažiuojat ir savo noru duodat 10 litų. Gausis pigiau.. ir vilkai sotūs ir avys linksmos. Nors iš tikro, geri tie mūsų policininkai – susitarti galim. Pagarba.“

Žmonės.lt primena, kad Selas šių metų liepos 21 dieną važiuodamas BMW X5 automobiliu leistiną greitį viršijo net 58 kilometrais per valandą bei negalėjo pareigūnams pateikti draudimo poliso. Teismas jam skyrė 1250 litų baudą ir mėnesiui atėmė vairuotojo pažymėjimą. Egidijus Dragūnas teisę vairuoti atgavo rugsėjį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius