Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas Selas vairavo išgėręs ir liko be vairuotojo pažymėjimo

Į skandalus retkarčiais įsiveliantis grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas vėl atkreipė į save dėmesį. Sekmadienį paryčiais Vilniaus policija iš jo atėmė vairuotojo pažymėjimą, kai paaiškėjo, kad jis neblaivus vairuoja automobilį.
Egidijui Dragūnui būti mandagiam sekasi ne visada.
Egidijui Dragūnui būti mandagiam sekasi ne visada. / Irmanto Gelūno/„Scanpix“ nuotr.

15min.lt žiniomis, sekmadienį paryčiais, apie 4 val. ryto, E.Dragūno vairuojamas automobilis VW Touareg su baltarusiškais registravimo numeriais buvo sustabdytas O.Milašiaus g. Pareigūnai automobilį stabdė dėl to, kad jau buvo gavę informacijos, jog jis pažeidžia Kelių eismo taisykles, prieš tai tas pats automobilis buvo užfiksuotas stovintis sostinės senamiestyje draudžiamose vietose.

Pareigūnai neilgai pabendravę su vairuotoju, Selui pasiūlė papūsti į alkoholio matuoklį. Šis parodė, kad atlikėjo organizme yra 1,71 prom. alkoholio. Tai vidutinis girtumas.

Toliau vairuoti Selui nebuvo leista, pareigūnai jam surašė protokolą, automobilis buvo nutemptas į saugojimo aikštelę. 15min.lt šaltinių teigimu, E.Dragūnas šį kartą elgėsi ramiai, į konfliktus su policininkais nesivėlė.

Kokia nuobauda bus skirta Selui, spręs teismas. Už vairavimą vidutiniškai neblaiviam įstatymai numato baudą nuo 2 tūkst. iki 3 tūkst. litų ir vairuotojo pažymėjimo atėmimą nuo 2 iki 3 metų. Bauda gali būti pakeista į 10-30 parų administracinį areštą.

Skiriant nuobaudas teismai paprastai atsižvelgia ir į tai, ar baudžiamas vairuotojas dažnai pažeidžia Kelių eismo taisykles. E.Dragūnas šiuo metu turi tris galiojančias nuobaudas. Šį sausį tą patį VW Touareg jis vairavo neturėdamas privalomojo civilinio draudimo, pernai lapkritį pažeidė kelio ženklų reikalavimus, tokį patį pažeidimą padarė ir pernai spalį.

Neblaivus prie vairo Selas pastarąjį kartą policijai buvo įkliuvęs dar 2003 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius