Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Sipavičius slidinėti į pamėgtą Italiją vyko ne vienas: kelionėje lydėjo mylimoji Simona

Atlikėjui Egidijui Sipavičiui slidinėjimas yra didžiausias malonumas – slidinėti jis vyksta jau tikrai ne pirmus metus ir šmaikštauja, kad net galėtų dirbti instruktoriumi. Be šios pramogos Egidijus neapsiėjo ir šiemet, o į Italiją išsiruošė ne vienas, bet su širdies drauge Simona. Šįkart kelionė buvo labai patriotiška – valstybinės šventės proga pora su keletu lietuvių ant kalno iškėlė Lietuvos trispalvę ir sugiedojo himną.
Egidijus Sipavičius su širdies drauge Simona
Egidijus Sipavičius su širdies drauge Simona / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Egidijus pasakojo, kad keliauja ne taip jau dažnai – porą kartų per metus. Tačiau slidinėti į Italijos Alpes jis vyko toli gražu ne pirmąsyk, mat ši šalis yra viena mėgstamiausių jo kelionių krypčių.

„Mane ten labiausiai žavi skanus maistas ir nuostabus oras. Tarkim, kiek kartų esu buvęs Austrijoje, tai vis pasitaikydavo rūkas, pūgos, miglos, kai net nesimato, kur važiuoji. Na, o Italijoje labai daug saulėtų dienų, tad kai geras oras – ir nuotaika puiki“, – šypsodamasis 15min pasakojo E.Sipavičius.

Asmeninio albumo nuotr./Kelionės akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Kelionės akimirka

Egidijus įžvelgia ir daugiau Italijos privalumų. Dainininko teigimu, priešingai nei daugelyje kitų aplankytų valstybių, žmonės ten itin malonūs ir paslaugūs.

„Italijoje esi pripratęs, kad prie kelto stovintys darbuotojai, pamatę mažesnį vaiką, pristabdo keltuvą ir padeda vaikui užlipti. Taip pat ir su vyresniais žmonėmis – padeda nulipti nuo keltuvo kėdės ar įlipti į vagonėlį, įsidėti slides.

Maniau, kad taip yra visur. Tačiau kai šiemet pabuvau Gruzijoje, supratau, kad ten toks elgesys tikrai nėra norma. Austrijoje irgi nemačiau tokio dėmesio, ypač vaikams. Italai vaikus dievina, aplink juos šokinėja ir yra labai rūpestingi“, – skirtumus tarp Italijos ir kitų valstybių žmonių mentaliteto vardijo E.Sipavičius.

Asmeninio albumo nuotr./Egidijus Sipavičius
Asmeninio albumo nuotr./Egidijus Sipavičius

Vis dėlto Egidijus 15min atskleidė, kad Italijoje teko susidurti ir su kuriozinėmis situacijomis. Atlikėjas pasakojo, kad jau buvo gana vėlus vakaras, kai pora išsinuomotu automobiliu vyko į vieną kurortą, tačiau galiausiai pavedė navigacija.

„Atsitrenkėme į sniego sieną, kuri buvo užgriuvusi ant kelio. Pasirodo, kažkaip neapsižiūrėjome, nes navigacija vedė trumpiausiu keliu, kuris žiemą dažniausiai būna uždaromas dėl sniego lavinų, griūčių. Iš pradžių buvo pikta, o vėliau juokinga, nes iki norimos vietos beliko apie dešimt kilometrų, tačiau teko suktis ir kitais keliais važiuoti dar apie 60–70“, – patirtą ne visai malonų nuotykį prisiminė E.Sipavičius.

Kelionės metu Egidijus su mylimąja Simona pirmą kartą gyvenime taip įspūdingai paminėjo kovo 11-ąją. Pora kelionės metu sutiko keletą draugų, kurie į Italiją vyko su grupe lietuvių, ir papasakojo apie iniciatyvą tądien sugiedoti Lietuvos himną. Egidijus su Simona nedvejodami prisijungė.

„Žmonės net buvo atsivežę Lietuvos valstybinę ir Vyčio vėliavas, tad buvo tikrai labai gražus vaizdas. Ir nors ta diena vienintelė pasitaikė tokia šalta ir vėjuota, nuotaika buvo fantastiška“, – įspūdžiais dalijosi E.Sipavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius