Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Eglė Daugėlaitė: kaip jai pavyksta 6 val. ryte tiesioginiame eteryje atrodyti stulbinamai

Žadintuvas 4.30 val. ryte. Po pusantros valandos – sveikiniesi su daugybe laidos „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovų. Puikiai nusiteikusi, pasitempusi, nors kartais turbūt pasvajoji būti publikos vietoje ir šiltai iš savo lovos žiūrėti tą pačią laidą. Bet šypsaisi ir nerodai jokio nuovargio. Trys valandos tiesioginio eterio ir gali ramiai atsikvėpti. Turbūt ne kiekvienam pavyktų dirbti taip, kaip Eglei Daugėlaitei.
Eglė Daugėlaitė
Eglė Daugėlaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Labas rytas, Lietuva“ vedėja per ekranus visuomet atrodo pritrenkiančiai. Visiškai kitokiu rimtu gyvenanti žurnalistė kartais išties stebina – nuo tokio ankstyvaus ryto ji būna tokia gyvybinga.

Žinoma, dėl to reikia pasistengti. Na, ir nebūtų moteris – kiekvienai situacijai ji turi savitus ritualus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Moteriški grožio pusryčiai: garsios viešnios išbandė veido jogą

„Diena dienai nelygi. Kaip ir bet kuriuo kitu laiku besikeliant – vieną kartą atsikeli šviežias, o kitą – būni patinęs. O kai man tenka keltis anksčiau, profesionalai pabudina odą, prideda arba atima nuo tam tikrų vietų“, – 15min juokdamasi sakė Eglė Daugėlaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Povilas Oželis, Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė ir Benjaminas Clementine'as
Asmeninio albumo nuotr./Povilas Oželis, Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė ir Benjaminas Clementine'as

„Iš pradžių prausiuosi po purškiamu terminiu vandeniu, anksčiau naudodavau rožių – žodžiu, viskas, kas purškiama, labai gerai prabudina. Tuomet pasitepu keliais kremais. Bet šiaip mano ritualas numeris vienas – skanūs pusryčiai. Pasėdžiu, dar kokių darbų pasidarau ir važiuoju į darbą“, – sakė ji.

Viena taisyklių, kurių Eglė laikosi prieš filmavimą – iš vakaro negeria daug skysčių ir nevalgo sūraus maisto.

„Aišku, kuo daugiau miego, tuo geriau iš ryto jaučiuosi ir vidurdienį nepalūžtu nuo nuovargio. Bet viskas juk vyksta vakarais, norisi ir į koncertą, ir į sporto nueiti, ir su draugais kažkur išeiti“, – šypsosi ji.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė

Todėl smagių akimirkų ji neaukoja ir dažniausiai kur tik nori, ten ir eina. „Aišku, jei jaučiu labai didelį nuovargį, nepakeliu savęs nuo sofos, tada nesiverčiu per galvą. Žinoma, kartais savęs per daug pagailiu, bet tai irgi nėra nieko blogo, man atrodo“, – teigė E.Daugėlaitė.

Toks darbo pobūdis priverčia Eglę itin atidžiai rinktis makiažo priemones. Juk makiažo meistrai jos veidą dailina kiekvieną rytą.

„Kartais šildymo sezonas labai agresyviai džiovina odą, todėl tenka kreiptis į specialistus, eiti pas dermatologus ir prašyti pagalbos. Nors vis tiek sausos odos, nelygaus makiažo pasidengimo kartais nepavyksta išvengti.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ugnė Galadauskaitė, Eglė Bučelytė, Eglė Daugėlaitė ir Marijus Žiedas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Ugnė Galadauskaitė, Eglė Bučelytė, Eglė Daugėlaitė ir Marijus Žiedas

Bet svarbiausia nepatingėti ir prisižiūrėti. Pavyzdžiui, aš turiu kelias savo priemones, kurias atsinešu į grimerinę ir prašau jas naudoti. Tai – makiažo pagrindai, įvairūs drėkikliai. Ir aišku, po to tik mano atsakomybė būna kuo geriau viską nuvalyti“, – kalbėjo Eglė.

9 valandą ryte, pasibaigus tiesioginiam eteriui, Eglė neskuba namo išsimiegoti. Anaiptol, dirba toliau už kamerų. „Kadangi adrenalinas, sutikti žmonės, pokalbiai prabudina, kažkur iki 13 val. dar darbuojuosi, o tada einu trumpam numigti arba tvarkytis kitus reikalus“, – pasakojo E.Daugėlaitė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ignas Krupavičius, Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė ir Richardas Jonaitis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ignas Krupavičius, Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė ir Richardas Jonaitis

O vėliau – aktyvios veiklos. „Aišku, siekiu, kad reguliariai sportuočiau, bet ne visada tai pavyksta. Kombinuoju įvairius sportus – boksas, pilatesas, joga. Kartais sportuoti būna žiauriai faina, kartais pritingiu. Bet kai pamatau degančias trenerių akis, užsidegu ir pati. Sunkiausia nunešti save iki sporto salės“, – 15min kalbėjo Eglė Daugėlaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius