-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jackaitė: 20 tūkstančių litų atostogoms – visai nedaug

Birželio 9-ąją, ketvirtadienį, 20 val. „Nuodėmių dešimtukas“ pristatys nuodėmės vertas Lietuvos garsenybių atostogas: kas, kur ir už kiek?
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvė dainininkė Vaida Genytė, aktorė Eglė Jackaitė, Kristina Brazauskienė, Irena Starošaitė, TV6 laidos „Mados reidas“ vedėjas stilistas Mantas Petruškevičius, projekto „Tu gali šokti“ teisėjas Jurijus Smoriginas – kiek kainuoja nuodėmingas šių įžymybių poilsis?

„Prabangiausios mano atostogos buvo Kalifornijoje, Majamyje ir Kolumbijoje, kur gyvenau brangiausiuose viešbučiuose. Tokiam poilsiui reikia turėti mažiausiai 4 tūkst. litų“, – pasakojo tituluota gražuolė ir dainininko Deivio Norvilo mylimoji Renata Voitechovskaja. Moteris neslepia pomėgio ilsėtis užsienio kurortuose, kur laukia masažai, grožio procedūros, kopos ir saulės vonios.

„Brangiausias atostogas turėjau Karibų jūros saloje – ten tiesiog rojus žemėje! Kelionė buvo velniškai brangi. Paprastas mirtingasis ten tikrai nenuvyktų, bet man pasisekė – iš savo kišenės nemokėjau“, – pasakoja aktorė E.Jackaitė. Ar 20 tūkst. litų yra didelė suma atostogoms? Paklausta Eglė tik šyptelėjo: „Jei reikėtų mokėti pačiai, tai labai didelė, o jei už mane sumokėtų, tai visai nedaug.“

O štai prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė, paklausta, ar jau suplanavo šios vasaros atostogas, atsakė, jog poilsio neplanuoja, nes atostogauja nuolat. Pasak Kristinos, jos kelionės kainuoja maždaug po 4 tūkst. litų. Nors keliauja daug, moteris prisipažįsta: smagiausias poilsis – sodyboje prie ežero, kur galima pažvejoti.

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius