Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jackaitė: „Įveikęs sunkumus, tampi stipresnis“

Neseniai TV projektą „Žvaigždžių duetai“ palikusi aktorė Eglė Jackaitė neabejoja, kad sunkumai gyvenime grūdina. „Išmintis ateina tik per patirtį“, – akimis šypsosi daili šviesiaplaukė.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė

Palikusi TV projektą „Žvaigždžių duetai“, tikriausiai galite laisviau atsikvėpti, o gal atvirkščiai – stinga veiklos?

Jei nebūtų naujos veiklos, galbūt atsirastų tuštuma. Tačiau šiuo metu visas jėgas ir energiją atiduodu repetuodama komedijoje „Laisva meilė“. Jos režisierių Arvydą Lebeliūną pažįstu jau gerą dešimtmetį, ne kartą vaidinau jo režisuotuose spektakliuose. Kadangi vaidiname tik dviese – aš ir kolega Ramūnas Šimukauskas, jaučiame didelę atsakomybę tiek sau, tiek žiūrovams. Kasdien mus lydi nauji kūrybiniai ieškojimai ir išgyvenimai. Spektaklio premjera birželio viduryje, nėra laiko tinginiauti (šypsosi).

O ką jums davė dalyvavimas dainų projekte?

Nors scena man artima, dainuoti joje buvo didelis iššūkis. Teatre viskas iš anksto būna daugelį kartų repetuota, todėl labai aišku. Žinoma, jaudulys ir spektaklio metu aplanko, bet tikrai patiri mažiau streso nei dainuodama scenoje.

Su dainavimu šiek tiek buvau susidūrusi teatre, patirties šioje srityje beveik neturėjau. Dalyvaudama projekte, puikiai suvokiau: kad būtum geras atlikėjas, reikia turėti gamtos dovaną – balsą, taip pat išskirtinių savybių. Esu savikritiška, puikiai suprantu, kad neturiu dainininkės balso, todėl nepuoselėjau vilčių projekte ilgai išsilaikyti. Man labai malonu, kad patekome į pusfinalį, tai yra didžiulis laimėjimas.

„Žvaigždžių duetai“ – tik žaidimas, gyvenimo praskaidrinimas. Pasakysiu atvirai: tai nebuvo sunkus juodas darbas. Juk aš gyvenu Klaipėdoje, mano partneris – Vilniuje, todėl ir galimybių daug repetuoti, „šlifuoti“ kūrinius neturėjome. Į Vilnių važinėdavau su mažuoju sūneliu. Man tai buvo prasiblaškymas. Pasirodymą parengdavome kone per dieną, nepretendavome būti tarp geriausiųjų.

Komisija jūsų taip pat neglostė. Žiūrint iš šalies, atrodė, kad dėl to ir neišgyvenate. Kaip buvo iš tiesų?

Tikrai neišgyvenome dėl to, kad mūsų negyrė. Pakartosiu – neturėjome tikslo nugalėti. Jei neturi dainininkės talento, nepadarysi stebuklų. Paskutinėje laidoje, kai buvo kovojama dėl patekimo į finalą, žinojau, kad iškrisime. Tačiau komisija vis tiek mums negailėjo kritikos. Žinoma, jie dirbo savo darbą, bet mes irgi nekvaili – juk matėme, kad iš keturių konkuruojančių porų dainuojame silpniausiai. Atsisveikindami galėjo būti ir atlaidesni (juokiasi).

Nebuvo akimirkų, kad pasigailėtumėte, jog dalyvaujate projekte?     

Tikrai ne. Jokių blogų minčių, dvejonių ir nepagrįstų vilčių. Tikrai dėl nieko nesigailiu, mielai pakartočiau dar kartą (juokiasi). Iš tiesų buvo smagi kompanija. Net gerai, kad iškritome nepatekę į finalą, kur laukia didesnė kova. Norisi, kad išliktų džiaugsmingas prisiminimas.

Plačiau skaitykite Žurnale “Ji”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius