Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jackaitė: „Labai norėtųsi, kad kiekviena diena būtų šventė“

Aktorė Eglė Jackaitė, ilgai varsčiusi teismų duris, nors ir buvo nuteista, yra laisvėje. Moteris turės grąžinti pinigus už fiktyviai pasididintas motinystės pašalpas, tačiau dabar ji gali ramiau atsipūsti ir pasiduoti šventinei nuotaikai.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Eglė Jackaitė

Pasak E.Jackaitės, žmogus ne tik šventei, bet ir nežinia kam turi būti pasiruošęs kiekvieną dieną, kiekvieną akimirką. „Kiekvieną minutę mūsų kažkas laukia – gal džiaugsmas, gal liūdesys, gal laimė, gal skausmas. Viskas yra širdyje. Kalėdos yra šeimos šventė, turbūt pati gražiausia per visus metus“, – sakė aktorė. Ji prisipažino nesiruošianti žiemos šventėms iš anksto. „Kad ir kaip būtų gaila, nesu iš tų, kurie Kalėdoms ruošiasi visus metus, kaupia iš anksto supirktas dovanas, dažniausiai viską tenka daryti paskutinę akimirką“, – 15min.lt sakė ji.

Laukimas – dėl vaikų

E.Jackaitė teigė ypač Kalėdų laukianti dėl savo vaikų. „Labai įdomu, kaip mano mažylis priims eglutę, kokie bus jo įspūdžiai, kai uždegsime lemputes, sukabinsime žaisliukus, sudėsime dovanas. Jis jau bus dar sąmoningesnis nei pernai. Tad didžiausias mano džiaugsmas dėl vaikų. O pačiai... Labai norėtųsi, kad kiekviena diena būtų šventė ir nesinorėtų tos vienos datos sureikšminti, juk į ją negali viskas tilpti“, – kalbėjo aktorė. Ji turi du sūnus – Elijui sausio 29-ąją sueis treji, o vyresniajam Jokūbui jau 16-a.

„Žinoma, atrasiu laiko pasidžiaugti švente, bet didžiausia laimė, kad esu sveika ir vaikai sveiki. Net baisu pasidžiaugti, kad nenužiūrėtų. Švęsime su šeima, visuomet važiuoju pas tėtį į Palangą, ten visi mes, broliai, seserys, susirenkame. Aš pati atskirai namie neruošiu stalo, tad nukrenta rūpesčių, bet gal kada ir teks. Mūsų labai didelė šeima, tad Palangoje būna didelė šventė. Savuosiuose namuose irgi yra eglutė, bet Kūčių vakarienę ir Kalėdų rytą sutinku pas tėtį“, – apie šventinius planus kalbėjo E.Jackaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius