Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jackaitė: „Taip, aš įsimylėjusi!!!“ (papildyta rugsėjo 25 d.)

Pastaruoju metu aktorė E. Jackaitė vos spėja suktis. Darbas teatre, dalyvavimas šokių projekte ir malonus, su vaikais leidžiamas laikas – tokia dabar garsios moters kasdienybė. Eglė neslepia esanti labai laiminga ir netikėtai prasitaria: „Aš įsimylėjusi!!!“
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / G. Skaraitienės nuotr.

Vardas, pavardė: Eglė Jackaitė.
Gimimo data, vieta: 1974 04 28, Telšiai. 36 m.
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; augina du sūnus.
Veikla: populiari teatro aktorė, renginių ir televizijos laidų vedėja; šiuo metu dalyvauja TV3 projekte „Šok su manimi“.

Daug kam buvo netikėtas Tavo apsisprendimas dalyvauti TV3 projekte „Šok su manimi“. Kodėl nusprendei parodyti savo sugebėjimus ant parketo?

Ši patirtis man naudinga. Esu aktorė, scenos žmogus, todėl privalu mokėti ne tik dainuoti, bet ir šokti. Šokis žmogui suteikia grakštumo, elegancijos. Manau, kad „Šok su manimi“ patirsiu tik pačių geriausių emocijų. Kodėl turėjau atsisakyti šio pasiūlymo? Žmonės net pinigus moka už šokių pamokas! Be to, suviliojo ir tai, kad mano šokių partneris Tadas Rimgaila – „Žuvėdros“ šokėjas, pasaulio ir Europos čempionas. Patogu, jog jis taip pat klaipėdietis, todėl dėl repeticijų man nereikia vykti į Vilnių. Sostinėje filmuosiuosi tik savaitgaliais.

Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila
Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila

Ar nebaisu, kad dabar Tu kiekvieną šeštadienį šoksi projekte, transliuojamame tiesiogiai?

O ko čia bijoti (šypteli)? Nesu baikšti moteris. Tokia mano specialybė. Būti scenoje jau 15 metų yra mano gyvenimo dalis. Jei nenorėčiau viešumos, būčiau pasirinkusi kitą profesiją. Tegul žiūrovai mato, vertina, kritikuoja ir giria – to tikrai nebijau. Be to, tai, ką išmoksiu, ant pečių nenešiosiu. Išmokti šokti yra vertybė.

Dabartiniai šokių projekto dalyviai patyliukais skundžiasi, kad jiems nusibodo griežta ir kartais nepagrįsta komisijos kritika. Ar esi pasiruošusi negailestingoms pastaboms?

Kai bus vertinami šokiai, visuomet įsiklausysiu į pastabas, nes tik tada galėsiu tobulėti. O kai apie mane kalbės kaip apie žmogų, tikrai nepalūšiu, nes nesu trapi moteris. Manau, neverta įsižeisti dėl subjektyvios žmonių, kurie manęs nepažįsta, nuomonės (šypteli).

Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas pernai Nijolę Pareigytę išvadino „lašinių kalnu“, šįmet Gediminą Jaunių – „paršu“. Nejaugi neįsižeisi, jei ir Tau kokią etiketę prilipdys?

Kai tave įžeidinėja asmeniškai, tuo metu nebūna malonu nė vienai gyvai būtybei. Aš irgi nesu išimtis. Tačiau nenoriu užbėgti įvykiams už akių. Esu viskam pasiruošusi. Šokių projektas – tik žaidimas. Nemanau, kad imsiu tuo pačiu atsakinėti ir pulti atgal. Tai nebūtina.

Pastaruoju metu sulauki daug kvietimų dalyvauti įvairiuose televizijos projektuose. Sėkmė Tave lydi ir teatro scenoje. Kaip manai, kodėl dabar Tau taip sekasi?

Nemanau, kad viskas nutiko staiga. Gal tiesiog taip atrodo, jog dabar veikla suaktyvėjo. Be abejo, labai džiaugiuosi, kad man nestinga vaidmenų teatre, kad režisieriai mane renkasi, tačiau visko labai nesureikšminu. Dabartinis gyvenimo etapas man itin sėkmingas. Kaip bus ateityje, nė vienas nežinome.

„Juk turiu du vaikus, esu už juos atsakinga. Tvirtai sakau – iš meilės nei nuodyčiausi, nei kitaip žudyčiausi.“

Naujame spektaklyje „Ei, Džuljeta!“, kurio premjera įvyks šią savaitę, Tau patikėtas pagrindinis vaidmuo. Apie ką ši pjesė?

Tai Romeo ir Džuljetos istorija po 30 metų. Jie jau nebe 14 metų paaugliai, o ilgai šeimyninio gyvenimo rūpesčiais besidalijanti pora. Tai visame pasaulyje populiari pjesė, kurioje Romeo ir Džuljetos vaidmenis kuriame su aktoriumi Vytautu Anužiu.
Kuo man artimas Džuljetos vaidmuo? Manau, jis nesvetimas kiekvienai moteriai, nes mes visos užmegztų santykių pradžioje panyrame į romantiką ir aistrą, o paskui atsiranda rutina, iškyla buitinių problemų. Mano vaidinama Džuljeta gyvenime patyrė labai daug. Tačiau savęs su šiuo vaidmeniu netapatinu.

Visi girdėjo tragišką Romeo ir Džuljetos meilės istoriją. O Tu ar ryžtumeisi savižudybei dėl meilės?

Tikrai ne! Taip gali aukotis tik 14 metų mergaitė, patyrusi pirmąją meilę. Juk turiu du vaikus, esu už juos atsakinga. Tvirtai sakau – iš meilės nei nuodyčiausi, nei kitaip žudyčiausi.

O šiuo metu esi įsimylėjusi?

Taip! Aš visada įsimylėjusi! Myliu gyvenimą, savo vaikus ir mane supančius žmones.

Ar yra vyras, kuriam jauti daugiau nei simpatiją?

Šitų niuansų nusprendžiau su žiniasklaida nebeaptarinėti. Pasimokiau iš savo klaidų. Tiesiog supratau, jog yra dalykų, kuriuos noriu pasilikti tik sau. Tai per daug asmeniška ir trapu, kad būtų verta visiems pasakoti (šypteli).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius