-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jakštytė: „Dėl muzikos galiu paaukoti viską“

Pagaliau atėjo metas ir šiai balsingai atlikėjai pristatyti save platesnei auditorijai. Šou „Muzikos akademija“ laimėtoja E. Jakštytė (19) buvo pakviesta dalyvauti LNK projekte „Žvaigždžių duetai“. Ar pateks Eglė į Lietuvos muzikos elitą?
Eglė Jakštytė
Eglė Jakštytė / V. Ovadnevo nuotr.

Egle, šiemet buvai pakviesta prisidėti prie „Žvaigždžių duetų“ dalyvių. Tai nerašytose pramogų pasaulio taisyklėse reiškia, kad esi aukštai vertinama ir pretenduoji į Lietuvos muzikos elitą. Kaip pati vertini savo perspektyvas?

Man labai svarbi kiekviena galimybė pasirodyti scenoje ir dainuoti žmonėms. Tai aktualu kiekvienam atlikėjui. Tiesa, apie muzikos elitą negalvoju ir nesiversiu per galvą norėdama žūtbūt atsidurti tarp pačių populiariausių atlikėjų. Tiesiog darau tai, kas man pačiai labai patinka (šypteli).

Projekte „Žvaigždžių duetai“ dainuoji su aktoriumi Tomu Rinkūnu. Ar greitai susibendravote?

Tomas yra labai gabus jaunuolis. Jis greitai visko mokosi, yra užsispyręs, o ir aš stengiuosi iš jo išmokti kuo daugiau. Man su juo bendradarbiauti visai nesunku, priešingai – labai malonu.

Zuzi record nuotrauka/Eglė Jakštytė
Zuzi record nuotrauka/Eglė Jakštytė

Pirmojo filmavimo metu Tomas tiesiai šviesiai pasakė: „Aš myliu Eglę Jakštytę.“ Tu tąkart į tokią repliką nesureagavai. Gali pakomentuoti šiuos partnerio žodžius dabar?

Jis vėliau paaiškino, kad galvoje turėjo sceninę meilę, o ne paremtą atvirais jausmais. Todėl į tokius jo žodžius rimtai ir nesureagavau.

Tačiau patirtis byloja, kad panašiuose projektuose dažnai tarp partnerių užsimezga ir tikri jausmai. Nejaugi atmeti tokią galimybę?

(Juokiasi.) Tikrai nemanau, kad taip nutiks. Negaliu sakyti, kad Tomas yra ne mano skonio vaikinas, tačiau apie galimus artimus mudviejų jausmus net negalvoju.

Galbūt Tu jau turi antrąją pusę, todėl neketini megzti naujų santykių?

Niekam ne paslaptis, kad antrosios pusės neturiu. Nereikia man jokių meilės romanų (šypteli). Visas savo jėgas atiduodu scenai.

Bet ar negaila visą jaunystę paaukoti karjerai?

Nemanau, kad dainavimas yra laiko švaistymas. Būtent jaunystėje ir reikia siekti karjeros. Dėl muzikos galiu paaukoti viską.

Ir visiškai nesinori vakarais prisiglausti prie mylimojo?

Nežinau. Gal šiuo metu nėra tokio poreikio. Kita vertus, neatsirado dar ir toks žmogus, su kuriuo norėčiau megzti santykius. Iš dangaus jis dar nenukrito (šypteli). Ne taip lengva susirasti antrąją pusę.

Šįmet bandei jėgas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Kaip vertini savo pasirodymą?

Kai vėliau peržiūrėjau įrašą, supratau, kad galima buvo ir geriau pasirodyti. Tačiau nesigailiu išbandžiusi jėgas. Tai buvo puiki patirtis. Padariau išvadas, kad „Eurovizijai“ nebūtinai reikia standartinio kūrinio. Galima ir improvizuoti. Galbūt po metų taip ir darysiu šiame konkurse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius