-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Jakštytė pristato sceninio vardo Eley įvaizdį: alyviniai plaukai ir modernesnė muzika

Švelniai alyviniai plaukai, šviesiai rožiniai drabužiai ir modernesnis muzikos skambesys – taip šiandien save pristato dainininkė Eglė Jakštytė. Į sceną nuo šiol ji žengia nebe kaip Eglė, o kaip Eley – tai naujas jos sceninis vardas.
Eglė Jakštytė-Eley
Eglė Jakštytė-Eley / Asmeninio albumo nuotr.

Jau greitu metu Eley laukia pirmas pasirodymas naujame amplua. Jo su nekantrumu laukia ir pati atlikėja bei viliasi, kad naujas įvaizdis patiks ir jos gerbėjams – nes ji pati dabar jaučiasi labiau nei bet kada savimi!

„Jau seniai galvojau apie naują įvaizdį. Noriu atrodyti ryškiai, įdomiai. Kartu su stiliste pasirinkome mėlynos, rožinės ir alyvinės atspalvius – man jie labai patiko. Taip viskas pamažu ir susidėliojo – drabužiai, plaukai...“ – 15min pasakojo Eley.

Asmeninio albumo nuotr./Eglės Jakštytės naujas įvaizdis
Asmeninio albumo nuotr./Eglės Jakštytės naujas įvaizdis

Alyvine spalva plaukus ji persidažė vos prieš kelias dienas, tačiau, kaip pati sako, jau spėjo priprasti prie naujos šukuosenos ir jau spėjo ją pamėgti.

„Man labai patinka pastelinės spalvos, gražu tai, kas nėra per ryšku. Plaukams su koloriste parinkome tokią spalvą, kuri neatrodytų labai provokuojanti, derėtų prie mano asmenybės“, – sakė atlikėja.

E.Jakštytė šio eksperimento labai drastišku nevadina. Pasak jos, spalva nerėžia akies, ji gana blanki, nors ir originalaus atspalvio. Pastaruoju metu vis šviesinusi plaukus dainininkė prisimena anksčiau turėjusi ir tamsius, net juodus plaukus. Tiesa, tuomet ji neatsigynė komplimentų – esą tamsūs plaukai jai labai tinka. Bet pati tuomet jautėsi per daug griežta.

„Atrodžiau pikta, aplinkiniai neretai susidarydavo apie mane klaidingą įspūdį. Šviesiais plaukais jaučiuosi labiau savimi“, – 15min kalbėjo ji.

Veros Gorbačevos nuotr./Eglė Jakštytė
Veros Gorbačevos nuotr./Eglė Jakštytė

Vaikystėje E.Jakštytė buvo nusirėžusi ilgus plaukus gana trumpai, trumpinti šukuoseną teko ir dėl šviesinant pažeistų plaukų, todėl dabar plaukus ji sako kaip niekad tausojanti.

„Kurdama naują Eley įvaizdį norėjau, kad jis būtų ir žaismingas, ir modernus, tačiau kartu ir labai moteriškas. Pasirinkau savo mėgstamas spalvas ir esu labai patenkinta“, – sako Eley.

Šis jos žingsnis – gerai apgalvotas, keisdama savo muzikinį stilių, o ir įvaizdį Eley planuoja prasiskinti kelią į platesnius vandenis. „Eley ir Eglė Jakštytė – lyg dvi skirtingos aš. Scenoje Jakštytės atliekamos dainos dabar praeitis, todėl jei ir koncertuosiu kaip Eglė Jakštytė, koncerte neskambės mano naujos dainos ir atvirkščiai. Į savo naują įvaizdį investuoju daug laiko, pinigų, tačiau tikiu, kad einu geru keliu, tikiu tuo ir dabar labiau nei bet kada jaučiuosi savimi“, – 15min pasakojo ji.

Dar visai neseniai Eley pristatė ir savo naują dainą „Why“. Ją galite išgirsti čia:

VIDEO: ELEY - WHY

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Jakštytė pristato naują dainą ir ruošiasi pirmam sceninio vardo ELEY pristatymo koncertui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius