Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Kernagytė ir Oksana Pikul – geriausios draugės paauglystėje

Laida „Auksinė blykstė“ šį penktadienį su gimtadieniu sveikins „Žvaigždžių duetų“ globėjo maestro Vytauto Kernagio dukrą Eglę Kernagytę, teigiama pranešime spaudai.
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos.
Oksana Pikul / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
LNK nuotr./Eglė Kernagytė
LNK nuotr./Eglė Kernagytė

Eglės laukė staigmena – netikėtas gimtadienio sveikinimas, siunčiamas „Olialia“ gražuolės Oksanos Pikul. Kas sieja iš pažiūros dvi skirtingas moteris? Pasirodo, jos paauglystėje buvo geriausios draugės, sykiu eidavo į šokius, važinėdavo į stovyklas. Tačiau pastaruoju metu draugystė nutrūko ir moterys buvo labai patenkintos, kad „Auksinė blykstė“ jas suvedė vėl.

E.Kernagytė prisiminė juokingą istoriją, nutikusią bendraujant su Oksana. Draugės viena kitos namuose praleisdavo daug laiko. Sykį Eglės šuo ėmė ir sukramtė ne vietoje paliktą Oksanos dantų plokštelę! Eglei iki šiol nepatogu prieš Oksaną, nors bandė draugei kompensuoti šuns išdaigą.

Oksana ir Eglė po jas suvedusios „Auksinės blykstės“ laidos žadėjo susitikti, aptarti senus laikus  ir vėl palaikyti santykius.

„Auksinė blykstė“ – penktadieniais 19.10 val. per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius