Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Straleckaitė: „Nebijau likti vieniše. Man tai netgi patiktų!“ (papildyta lapkričio 13 d.)

Efektingų kūno formų gražuolė profesionali šokėja E. Straleckaitė pastaruoju metu sulaukia kaip niekada daug dėmesio, tačiau dažniau ne dėl žingsnelių ant parketo, o dėl seksualaus kūno.
Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas
Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas / Ž. Baryso nuotr.

Vardas, pavardė: Eglė Straleckaitė.
Gimimo data, vieta: 1992 06 25, Kaunas. 18 m.
Šeima: mama – Jolita, tėtis – Edvardas, brolis – Tadas; turi tris šuniukus, kuriuos laiko savo šeimos nariais; augintinių vardai: Izidė, Šeila ir Bakardis.
Veikla: profesionali šokėja.

Su šokių partneriu Martynu į projektą „Šok su manimi“ įsiliejote vėliau, tačiau iš karto tapote žiūrovų numylėtiniais. Ar to tikėjotės?

Aš to tikėjausi, nes mačiau, kad mano partneris labai imlus šokiams. Jo kūnas treniruotas, labai plastiškas.

V. Ovadnevo nuotr./Eglė Straleckaitė
V. Ovadnevo nuotr./Eglė Straleckaitė

Puikų kūną turi ir Tu. Dėl jo pastaruoju metu sulauki daug dėmesio. Tiesa, ne visada malonaus. Pavyzdžiui, Jurijus Smoriginas paskutinį kartą viešai pareiškė, kad Tau, prieš apsivelkant aptemptą drabužį, reikia numesti svorio...

Taip, bet tas pats Jurijus dažnai ir liaupsina mano kūno formas (šypteli). Kaip reagavau į jo pastabą? Normaliai! Tiesiog viską apsvarsčiau. Beje, mano šokių trenerė Jūratė Norvaišienė po J. Smorigino išsakytos pastabos kone kasdien mane ramino sakydama, kad mano kūnas idealus.

Ar Tu patenkinta savo figūra?

Manau, visuomet yra ką tobulinti. Dabar ruošiuosi šokių čempionatui ir per porą mėnesių mano kūnas labai sustangrės. Kita vertus, man, Lotynų Amerikos šokių šokėjai, privalu būti tvirto sudėjimo, turėti masyvius raumenis, nes antraip būtų sunku šokių aikštelėje.

Pastebėjau, kad į „Šok su manimi“ Tavęs palaikyti ateina vis tas pats vaikinas. Ar jis Tavo mylimasis?

Ne, jis tik bičiulis. Šiuo metu neturiu širdies draugo. Tiesiog mane supa daug vyriškosios lyties atstovų.

O kodėl nėra to vienintelio? Neieškai ar tiesiog nenori turėti?

Vaikinams neturiu laiko. Tiesą sakant, visai nebijau likti vieniše. Man tai netgi patiktų (juokiasi)! Pastebėjau, kad gyvenime mane nuolat supa bernai. Net tarp draugų daugiau yra vaikinų nei merginų. Taigi esu per daug išlepinta vyriškosios lyties atstovų dėmesiu.

Tave su partneriu jau ėmė poruoti. Kaip reaguoji į tokias kalbas?

Viskas prasidėjo nuo tada, kai mes su Martynu dalyvavome projekte „Aistrų pakrantė“. Vien šou pavadinimas ką reiškė!.. Manęs nė trupučio nestebina žmonių kalbos, kad aš ir Martynas ir gyvenime esame pora.

O norėtum, kad Martynas būtų Tavo vaikinas?

Jei norėčiau, taip ir būtų! Juokauju. Mes su Martynu esame ir panašūs, ir skirtingi. Yra dalykų, kurie man nepriimtini. Tačiau niekada negali žinoti, kaip gali nutikti gyvenime... Tegul šį kartą būna intriga (juokiasi).

V. Ovadnevo nuotr./Martynas Malakauskas
V. Ovadnevo nuotr./Martynas Malakauskas

Martynas Malakauskas. Ar tikrai jis tobulas vyras?

Manote, kad taip negali būti? Tuomet paskaitykite, kaip apie raumeningąjį projekto „Šok su manimi“ dalyvį M. Malakauską kalba jo mylimoji šokėja Elina Ašmontaitė (20).

Vardas, pavardė: Martynas Malakauskas.
Gimimo data, vieta: 1989 04 09, Mažeikių r. 21 m.
Šeima: mama – Irena, tėtis – Vidmantas, brolis – Ernestas, sesuo – Jurgita.
Veikla: sportininkas, lengvojo kultūrizmo čempionas.

Elina, ar lengva širdimi Martyną išleidi į filmavimus, kur apstu dailių ir seksualių merginų?

Lengvai, nes tarp mūsų yra ypatingas pasitikėjimo vienas kitu jausmas. Abu esame jauni žmonės, todėl manome, kad iš gyvenimo reikia imti viską, ką jis siūlo. Pati esu šokėja, todėl suprantu, jog šioje srityje sulaukiama itin daug dėmesio. Mums tai nekliudo. Viskas tik į naudą.

Ar seniai iš jūsų žodyno dingo žodžiai „tau“, „man“ ir atsirado „mums“?

Mūsų draugystė pasiekė tokį tašką, kad, kalbėdami apie save, vartojame daugiskaitą. Mūsų santykiai rimti. Ne veltui kartu gyvename. Abu esame labai laimingi.

Tai gal ir apie vestuves galvojate?

(Juokiasi.) Dar ne, nes reikia pagyventi, o paskui jau bus matyti.

Kurios Martyno savybės Tave labiausiai žavi?

Man be galo patinka jo entuziazmas. Martynas labai judrus, nuoširdus ir geras žmogus. Pasisekė ir jo tėvams, ir draugams. Labai pasisekė ir man (šypteli). Galiu drąsiai sakyti, kad Martynas – tobulas vyras.

Asm. albumo nuotr./Martynas Malakauskas su drauge Elina
Asm. albumo nuotr./Martynas Malakauskas su drauge Elina

Neseniai Martyną užfiksavome burkuojantį su dainininke Irma Jurgelevičiūte, kuri jam glostė plaukus ir visaip kitaip jį kibino. Ar Tau dėl to nebuvo nemalonu?

Pirmą kartą apie tai girdžiu... Manau, jie tiesiog šmaikščiai bendravo ir nieko ten nebuvo. Irmos nelaikau savo konkurente. Be to, nemanau, kad yra merginų, kurias galėčiau vadinti konkurentėmis. Mano ir Martyno santykiai puikūs ir stabilūs, tad neleidžiu sau net pagalvoti apie nuklydimus į šoną.

Martynas kiek santūriau kalba apie jausmus. Nors vaikinas sako esąs labai laimingas su Elina, jis kur kas mieliau pasakoja apie savo pasiekimus sporte.

Martynai, ar Tavęs nestebina, kad žmonės tiek daug dėmesio skiria Tavo atletiškam kūnui?

Man, sportininkui, įprasta, kad žmonės kalba apie mano kūną, nė kiek tai nestebina. Vis dažniau jie manęs klausia, kaip galima taip ištreniruoti kūną. Tokiems smalsuoliams visuomet pagelbėju, sudarau jiems maitinimosi ir sporto planą.

Turbūt Tu, nepriekaištingos figūros vaikinas, sulauki itin didelio merginų dėmesio?

Manau, tai logiška. Kai tavo kūnas šiek tiek kitoks nei kitų, natūralu, kad sulauki dėmesio. Ypač tai jausdavau, kai dar nedraugavau su Elina (šypteli).

Pakalbėkime apie Tavo pasiekimus sporte. Kuriais laimėjimais labiausiai džiaugiesi?

Jau keturis kartus dalyvavau Lietuvos lengvojo kultūrizmo  turnyruose. Visus juos laimėjau. Taip pat džiaugiuosi  pernai iškovota prizine vieta Europos čempionate ir Pasaulio čempionate laimėta 2-ąja vieta. Visos pergalės džiugina ir įpareigoja dar labiau stengtis. Dabar irgi intensyviai ruošiuosi būsimam turnyrui. Negailiu nei jėgų, nei laiko.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius