Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglė Valančiūnienė vyks į Kiniją palaikyti sutuoktinio Jono Valančiūno: ten sutiks ir savo gimtadienį

Jau šeštadienį Kinijoje prasidės pasaulio krepšinio čempionatas, stebėsime, kaip jame seksis Lietuvos rinktinei. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad jaudinasi ne tik krepšininkai, sirgaliai, bet ir jų artimieji, tarp jų – ir Jono Valančiūno žmona Eglė. Pastarąją vasarą praleidusi Lietuvoje, netrukus palaikyti mylimo vyro ji vyks į Azijos žemyną.
Eglė ir Jonas Valančiūnai
Eglė ir Jonas Valančiūnai / 15min nuotr.

Eglė Valančiūnienė, trečiadienio vakarą sutikta viename renginyje, 15min pasakojo, kad Lietuvoje viešėjo visą šią vasarą. Moteris neslėpė, kad grįžti į tėvynę – visuomet be galo gera.

„Namai yra namai. Mūsų vasaros labai užimtos, mėgaujamės Lietuva, viskuo, ką siūlo mūsų šalis. Šeima, vaikai, kelionės, pajūrys... Laisvalaikį čia leidžiame pakankamai aktyviai“, – Lietuvoje praleista vasara džiaugėsi E.Valančiūnienė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eglė Valančiūnienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eglė Valančiūnienė

Todėl nieko keista, kad, gyvenant svetur, Lietuvos ilgesys aplanko išties dažnai. Tačiau su tokiu gyvenimu Eglė patikino jau apsipratusi.

„Tiek aš, tiek Jonas, tiek mūsų vaikai čia jaučiamės puikiai, komfortiškai, bet vis dėlto išvykimas yra darbo dalis, tad visą laiką koncentruojamės, kad tai tiesiog yra darbo kelionė. Ir visada laukiame, kada grįšime namo“, – šypsodamasi kalbėjo Eglė.

O jau netrukus ji su vaikais kuriam laikui pakels sparnus į Kiniją. Ten šeštadienį prasidės 2019-ųjų pasaulio krepšinio čempionatas, kuriame žais ir Eglės vyras Jonas Valančiūnas. Tiesa, Lietuvos rinktinė tolimą šalį pasiekė dar trečiadienio rytą.

„Prieš Kiniją jaučiuosi gana patogiai. Faktas, kad kažkoks jaudulys yra, bet pirmiausia noriu pamatyti vyrą, o kaip bus visa kita, tai pažiūrėsime vietoje“, – su 15min mintimis dalijosi moteris.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Valančiūnas ir Eglė Valančiūnienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Valančiūnas ir Eglė Valančiūnienė

Paklausta, ar labai jaudinasi prieš varžybas, Eglė, be abejo, to neneigė, tačiau pabrėžė visuomet labai palaikanti sutuoktinį, serganti už jį ir už Lietuvos rinktinę. Prie palaikymo prisideda ir vaikai.

„Jie jaučiasi labai gerai, visada kartu žiūrime tiek draugiškas, tiek lemiamas rungtynes. Ir nors dar yra pakankamai maži, kad pilnavertiškai suprastų, kas vyksta, tėtis jiems visą laiką yra pirmoje vietoje, tai visą laiką žiūrime ir palaikome“, – pasakojo E.Valančiūnienė.

Beje, jau rugsėjo 5-ąją Eglė švęs savo 31-ąjį gimtadienį. 15min ji atskleidė pernai savo gimimo dieną atšventusi gana trankiai, o šiemet didelių planų neturinti ir tos datos nesureikšminanti. Be to, kaip tik tądien vyks ir rungtynės.

„Pirmiausia noriu pasimatyti su vyru, nes jo gana ilgą laiką nemačiau, o gimtadienis greičiausiai bus ramus. Per jį, kaip jau įprasta kokius penkerius metus, rinktinė žaidžia gana svarbias varžybas, tai ir šiemet eisiu į jas ir palaikysiu rinktinę“, – šyptelėjo Eglė.

Paklausta apie artimiausius planus, ji teigė, kad iškart po čempionato Kinijoje su šeima grįš į Ameriką, kur pastaruoju metu ir gyvena: „Susikrausime daiktus, susipakuosime ir atgal.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius