-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eglė Visockaitė prisipažino apie planuojamas vestuves

Švytinti ir labai laiminga praeityje garsi šokėja, o dabar konkursų teisėja bei trenerė Eglė Visockaitė yra geriausias įrodymas, kad tuomet, kai labai sieki ir nori, pildosi net didžiausios svajonės. Dar prieš keletą metų išgyvenusi skaudžias skyrybas su ilgamečiu šokių partneriu ir vyru Andriumi Kandeliu ji braukė ašaras, o išsikrausčius sutuoktiniui likusi tuščiuose namuose nežinojo, ko griebtis.
Eglė Visockaitė
Eglė Visockaitė / LNK nuotr.

LNK laida „Neišgalvoti gyvenimai“ pasakoja, kad savo gyvenimą Eglė Visockaitė nesunkiai padalintų į du visiškai skirtingus etapus. Pirmajame liktų nuo šešerių metų lankyti šokiai, šimtai konkursų, nesibaigiančios kelionės po pasaulį ir, žinoma, įspūdingi pasiekimai. Antrajame – motinystė ir šeima. Jos ir Andriaus Kandelio sportinė karjera dar galėjo tęstis ir tęstis. Bet artėjant trisdešimtmečiui Eglė nusprendė: užteks. Tokia perspektyva tuometinio Eglės partnerio bei vyro Andriaus Kandelio tikrai neviliojo. Jis norėjo ne šeimos ir vaikų, o šokti, keliauti, dalyvauti konkursuose. Įvyko skyrybos.

Romantiški pasimatymai ir nauji jausmai. Prisiminusi savo ir Mariaus istorijos pradžią Eglė neslepia: ne tada jos gyvenime įvyko didžiausi pasikeitimai. Kur kas didesnė euforija apėmė sužinojus, jog taps mama. Tiesa, mesti darbų žinoma moteris neskubėjo. Prieš pusę metų dukrą pagimdžiusi Eglė Visockaitė nedvejodama sako, jog vaiko atėjimas – didžiausios jos svajonės išsipildymas. Dar tuomet, kai Tėja nebuvo gimusi, Eglė jau suplanavo ne tik tai, kaip vaiko gyvenimas klostysis pirmosiomis savaitėmis, bet ir kokius būrelius dukra lankys.

Į darbų bei televizinių projektų maratoną vėl sugrįžtanti populiari teisėja bei trenerė neslepia: vestuvės greičiausiai įvyks šią vasarą. Ir tai bus dar vienas žingsnis tobulos laimės link. Nes šeima, kaip ne sykį tikino Eglė Visockaitė, jai visų svarbiausia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius