-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eglės Grėbliauskaitės inicijuoto projekto „PATS“ partnerė kompanija „Elemis“ skyrė stipendiją globos namų jaunuoliams

Pasaulyje pirmaujančios SPA paslaugų ir odos priežiūros gaminių kompanijos „Elemis“ komanda iš Didžiosios Britanijos trečiadienį Vilniuje pristatė karščiausias grožio naujienas tiesiai iš didžiausių pasaulio SPA centrų Londone, Majamyje, Bankoke ir Honkonge.
Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė
Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė

Lietuvoje „Elemis“ kartu su „Femina Bona“ mokymų centru pradėjo bendradarbiavimą su socialiniu projektu „PATS“, kurio tikslas – paliekantiems globos namų jaunuoliams padėti pasirengti savarankiškam gyvenimui. Kompanija „Elemis“ įsteigė stipendiją kosmetiko-vizažisto arba plataus profilio kirpėjo specialybei įgyti.

„Labai džiaugiuosi, kad nuo 2012 m. startavusi socialinė iniciatyva „PATS“ sulaukė „Elemis“ paramos pasiūlymo būtent dabar, nes 2014 m. projekto konkurso tema yra „Mano svajonių profesija“, ir iš globos namų auklėtinių sulaukėme daugybės laiškų, kuriuose ir grožio specialistų profesija“, – pasakojo projekto „PATS“ iniciatorė, 4 vaikų mama, verslininkė, tapytoja ir modelis – Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė.

„Elemis“ stipendijos laimėtoją išriks komisija, kurią  sudaro psichologinės-pedagoginės tarnybos specialistai, socialinių organizacijų atstovai, pedagogai, vaiko teisių apsaugos specialistai,  neformalaus ugdymo organizacijų atstovai ir „Femina Bona“  mokymų centro atstovai.

Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė
Eglė Grėbliauskaitė-Tursienė

Pasak „Elemis“ produktų technikės ir mokymų trenerės Emma Smillie, ši kompanija daug investuoja į naujų technologijų kūrimą, kurios skirtos išgauti pačius veiksmingiausius komponentus iš natūralių šaltinių.

Bene labiausiai „Elemis“ didžiuojasi dar 2003 m. išleista „Pro-Collagen Marine Cream“ linija su prokolageno formule, kuri gavo daugiau nei 50 apdovanojimų ir tapo Britanijos odos priežiūros ikona. Ją pamėgo tokios žvaigždės kaip Victoria ir David Beckham, Sienna Miller, Jennifer Aniston, Victoria Pendleton, Jude Law, Jessica Ennis, Ellie Goulding, Cheryl Cole ir kt.

Emma Smillie
Emma Smillie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius