-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Eglės Jackaitės draugė Nora Lapinskienė: „Eglę užgriuvo naujos bėdos“

Tie, kas gerai pažįsta aktorę Eglę Jackaitę, neslepia: skambios antraštės, teismai, kaltinimai atėmė ne vienus jos gyvenimo metus. Tačiau dar baisesnė nei kalėjimas ar suteršta garbė, yra Eglės jausmų, besąlygiško tikėjimo ir žiaurios mylimiausio žmogaus išdavystės istorija.
Spektaklio „Laisva meilė“ akimirka
Eglė Jackaitė / Gyčio Turčinsko nuotr.
Temos: 1 Eglė Jackaitė

Žurnalistė Nora  Lapinskienė jau dešimt metų  yra viena geriausių Eglės draugių. Ji sako ne sykį girdėjusi  visas aktorės  paslaptis, jausmų dramas, viltis bei lūkesčius. Iki paskutinės smulkmenos Nora žino ir skaudžią E.Jackaitės meilės dramą, virtusią  parodomuoju šou teismo salėje.  Žino ir tai, kiek daug draugei kainavo atvirumas, kai teisėjams buvo priversta atskleisti savo ir buvusio mylimojo bei sūnaus tėčio Karolio jausmų užkulisius.

„Karolis pats pusantro mėnesio nesidomėjo mažyliu. Buvo pažadėjęs atvažiuoti, neatvažiavo. Dabar va prieš kelias dienas parašė žinutę Eglei, kad rytoj pasiims mažylį iš darželio.  Kaip galima atvažiuoti į darželį ir pasiimti kūdikėlį žmogui, kurio jis nematė pusantro mėnesio? Tai jis, ko gero, gali jo net neatpažinti. Ateis tik iš matymo pažįstamas dėdė ir išsiveš vaiką”, – apie Karolio Malinausko ketinimus pasakoja N.Lapinskienė.

Žurnalistė ir E.Jackaitės draugė pasakoja, kad iškart po grasinančių SMS žinučių Eglė susisiekė su teisininkais, su vaikų apsaugos  įstaigomis, sužinojo, kad vaikeliui turi būti nustatyta gyvenamoji vieta. „Čia ne tas pats, kas vaiko registracija. Jai teko kreiptis į teismą, kad skubos tvarka  nustatytų vaikui gyvenamąją vietą, ir kad negalėtų kas nori ir kada nori to vaikelio tąsyti pirmyn atgal”, – apie naujai E.Jackaitę užgriuvusias bėdas pasakoja N.Lapinskienė.

E.Jackaitės gyvenimo drama – jau šiandien, antradienį, „Neišgalvotuose gyvenimuose” 20.15 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius