-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė: eilinių vyrų galėjau gauti šimtus, tūkstančius...

Neseniai Eglija išleido debiutinį albumą. „Visi galvoja, kad aš tik kalbu, todėl daugelį ištiko šokas, kai mano kalbos virto realiais darbais, – sako tituluota gražuolė ir prisipažįsta, kad jaučia didelį moterų pavydą. – Žinau, kad mane apšneka tos, kurios sėdi ir nieko neveikia.“
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė / Nuotrauka iš asmeninio albumo

Vardas, pavardė: Eglija Vaitkevičė.
Gimimo data, vieta: 1969 03 30, Vokietija. 40 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – Kęstutis ir Irena, sesuo – Vaida.
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; augina dukrytes Gretą (17) ir Klaudiją (11).
Išsilavinimas: Vilniaus pedagoginiame universitete baigė slavistiką, studijuoja Mykolo Romerio universitete.

Mano paslaugos įkandamos, tačiau nepigios

Su Eglija kalbamės iškart po tris dienas trukusio jos koncertinio turo. „Buvo anšlagas! Tie, kurie nežinojo, kad aš – talentingas žmogus, nustebo. Mane priėmė labai šiltai, – šypsenos neslepia moteris. – Visi buvo sužavėti mano sceniniu įvaizdžiu, nes aš ne iš tų žmonių, kurie tais pačiais drabužiais eina ir į sceną, ir į gatvę. Noriu pakeisti požiūrį, kad dainininkas scenoje gali pasirodyti su džinsais. Dėl klausytojų reikia pasistengti – atsakingai pasirinkti batelius, papuošalus“, – sako moteris.
Kadangi be aukštojo išsilavinimo Eglija įgijo ir stilistės bei vizažistės specialybes, dviejų vaikų mama meta iššūkį visiems Lietuvos stilistams – ji į grožio pasaulį įneš naujų vėjų. „Ilgą laiką dirbau vizažiste, puošdavau merginas žurnalų viršeliams, todėl šį darbą išmanau. Jei tikitės, kad seksiu mada ir kursiu tą pigų, vulgarų „olialia“ stilių, galiu nuraminti – mano užmojai kur kas didesni. Noriu parodyti, jog ir brandaus amžiaus sulaukusios moterys gali būti gražios, elegantiškos, seksualios. „Olialia“ mergaitės dar jaunos, pačios nesupranta, kaip atrodo, ateityje jos  susivoks. Aš nenoriu kritikuoti, tačiau galbūt išsilavinimo stoka jas verčia manyti, kad atrodo seksualiai. Mano paslaugos bus įkandamos, bet tikrai ne iš pigiųjų“, – sako Eglija.

Barakudų vis daugėja

Žurnalistai vis mėgsta Eglijos paklausti, iš ko ji gyvena? „Tūkstantį kartų girdėjau šį klausimą. Juk iš oro niekas negyvena! Aš visą gyvenimą dirbau. Įvairias sritis išbandžiau – nuo barmenės darbo iki nekilnojamojo turto ekspertės. „Aukso puodo“ tikrai nelaimėjau ir puikiai žinau, ką reiškia gyventi itin kukliai, skaičiuoti centus, todėl manęs niekas neišgąsdins. Viską susikūriau savo rankomis. Turiu du vaikus, stengiuosi dėl jų“, – sako moteris.
Eglija tvirtina, kad jos niekada neišlaikė vyras, atvirkščiai – jos gyvenime pasitaikė alfonsų. „Aš tokius vyrus kaipmat atpažįstu ir pasakau: „Viso gero!“ Moterų išnaudotojų, vadinamų barakudomis, taip pat nemažai sutinku. Aš į jų tarpą nepatenku, nes neskiriu tiek dėmesio savo išvaizdai, esu išsilavinusi ir protinga, be to, nesu grobuonė. Pastebiu, kuo toliau, tuo barakudų daugėja“, – sako moteris.

Nuotrauka iš asmeninio albumo/Eglija Vaitkevičė
Nuotrauka iš asmeninio albumo/Eglija Vaitkevičė

Vyrų netrūksta. Trūksta meilės

Šiuo metu Eglijos širdis laisva. Neseniai moteris prisipažino kadaise turėjusi daug jaunesnį gyvenimo draugą. „Gailiuosi, kad apie jį prasitariau, nes labai saugau savo asmeninį gyvenimą. Esu laiminga, jog man teko pažinti tokį žmogų, kuris buvo labai jaunas, bet jau subrendęs. Mūsų draugystė buvo labai rimta, kartu gyvenome, kalbėjome apie vestuves, jis labai rūpinosi mano dukrytėmis. Mes buvome šeima, bet vėliau mus išskyrė atstumas“, – prisimena moteris.
Eglijai piršosi ne vienas vyras, bet dainininkė įsitikinusi, kad paprastai moteriai, kuriai užtenka, jog sutuoktinis tik parneštų į namus algą, nesunku susirasti vyrą. „Tokių galėjau gauti šimtus, tūkstančius... Tačiau aš apie save galvoju per daug gerai, kad leisčiau laiką su dėmesio nevertu vyriškiu. Paprastų vyrų yra daug, bet aš tokių nenoriu. Esu meniškos sielos žmogus, mano asmeninis gyvenimas labai ryškus, vertinu laisvę, bet man svarbi ištikimybė. Esu išsilavinusi, išprususi moteris, todėl man Lietuvoje rasti savęs vertą vyrą labai sudėtinga. Manęs klausia, kodėl aš nesusirandu turtingo verslininko? Kadangi jų daug pažįstu, mane net nupurto nuo tokios minties. Turtingi vyrai degraduoja: kuo daugiau pinigų jų banko sąskaitoje, tuo mažiau smegenų ir moralės. Jie moterį vertina kaip prekę“, – sako Eglija.
Moteris teigia, kad bendravimo su vyrais jai užtenka, tačiau, aišku, norėtųsi rasti tą vienintelį. „Vaikščiojimas į pasimatymus taip pat yra didelis darbas, nes aš jiems ruošiuosi atsakingai. Vėliau tenka „investuoti“ į santykius, kad jie nenutrūktų, domėtis vyru, sukti galvą, kaip paįvairinti bendravimą. Tai atima nemažai laiko, kurio aš neturiu itin daug. Vyrų trūkumo nejaučiu. Man stinga meilės“, – prisipažįsta Eglija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius