Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė rimtai svarsto galimybę iš Kauno persikelti gyventi į Vilnių

Burleskos šokėja, konkurso „Kauno ponia 2004“ nugalėtoja Eglija Vaitkevičė-Fergie pastaruoju metu vis daugiau laiko leidžia ne Kaune, kur gyvena, o sostinėje. Žinoma moteris prasitarė, kad net svarsto galimybę persikelti gyventi į Vilnių.
Eglija Vaitkevičė-Fergie ir Laimas Fergizas
Eglija Vaitkevičė-Fergie ir Laimas Fergizas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nuo penktadienio iki sekmadienio kiekvieną dieną šį savaitgalį E.Vaitkevičė dalyvavo Vilniuje vykstančiuose renginiuose – penktadienį lankėsi parduotuvės atidaryme, šeštadienį buvo virtusi kosmetikos konsultante, o sekmadienį moteris ketino pasveikinti tarptautinio moterų filmų festivalio „Šeršėliafam“ renginyje „Šeršėliafam aromatas“ dalyvius.

Burleskos šokėja portalui Žmonės.lt prisipažino, kad jai neteko kasdien autostrada lėkti šimto kilometrų. E.Vaitkevičės draugas, verslininkas Laimas Fergizas, su kuriuo moterį sieja permainingi santykiai, Eglijai „išnuomojo“ kambarį. „Laimas labai seniai gyvena Vilniuje, tad šiomis dienomis svečiuojuosi jo namuose, o kai jis būna Kaune, jis būna mano svečias“, – sakė moteris.

Ji prisipažino jau atsigabenusi reikalingiausius daiktus į Vilnių. „Jau susivežiau į Vilnių beveik visą savo garderobą, namuose Kaune nieko nebeliko. Pasižiūrėjau horoskopą, jame rašoma, kad šį mėnesį man reikėtų keisti arba šalį, arba miestą. Galbūt taip ir padarysiu, gerais horoskopais tikiu“, – šypsojosi E.Vaitkevičė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius