Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas Bžeskas: „Po darbų su Reda slepiamės savo meilės lizdelyje“ (papildyta rugpjūčio 27 d.)

Svajonių jaunikis E. Bžeskas (37) suvystytas! Taip būtų galima trumpai pakomentuoti bene didžiausią šios vasaros pramogų pasaulio naujieną – pagaliau Egmontas pasipiršo savo išrinktajai Redai Gikytei (29). Pora susisuko meilės lizdelį ir pradėjo bendrą verslą.
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė / V. Ovadnevo nuotr.

Egmontai, didžiausi sveikinimai sužadėtuvių proga. Paatvirauk, ar nekilo abejonių prieš užmaunant sužadėtuvių žiedą Redai?

Tikrai ne veltui laukiau 37 metus! Man nebuvo sunku ryžtis pasipiršti. Ne kartą sakiau, kad žengsiu šį žingsnį tada, kai būsiu šimtu procentų tikras, kai galutinai subręsiu ir suprasiu, kas yra šeima, kokia atsakomybė manęs laukia. Dabar atėjo tas metas. Gyvenime turėjau įvairios patirties – buvo ir linksmų, spalvotų akimirkų, ir niūresnių. Šiuo metu išgyvenu aukso amžių, nes suradau žmogų, kuris man visapusiškai tinka. Reda be galo įdomi asmenybė, su ja nenuobodu gyventi, leisti laiką. Su sužadėtine džiaugiamės vienas kitu, kiekviena drauge praleista akimirka. Žinoma, niekada negali būti tikras dėl ateities. Daug pažįstamų šeimų atrodė neišskiriamos, kol galiausiai pasuko skirtingais keliais. Aš stengiuosi būti realistas ir per daug į ateitį neprisisvajoti. Bet šiandien su Reda esame be proto laimingi!

Kuo Reda ypatinga, kad jai pavyko suvystyti garsiausią Lietuvos svajonių jaunikį?

(Juokiasi.) Neįmenamas klausimas... Žinai, Reda galbūt kitam vyrui netiktų arba aš neįtikčiau kitai moteriai. Tačiau kai mudu susiėjome, sutapo abiejų auros. Mes labai gerai vienas kitą suprantame, nesibaidome praeities, o mokomės iš jos. Be to, mane pakerėjo, kad ši moteris puikiai supranta vyrus, jų mąstyseną. Su Reda esame ir labai panašūs, ir be galo skirtingi. Turbūt dėl to taip vienas kitą ir traukiame. Mūsų meilės formulė labai teigiama. Sprendėme kartu gyvenimo lygtį ir radome teisingą atsakymą (šypteli).

Ar jau įsikūrėte savo naujuose namuose?

Tai nėra naujas būstas. Reda jau anksčiau pasistatė puikų namą, tačiau jame daug ko trūko. Todėl drauge ėmėme viską tvarkyti ir neseniai įsikūrėme. Šiuo metu gyvename šiek tiek toliau nuo miesto šurmulio, gamtoje ir negalime tuo atsidžiaugti. Čia lengvai pavyksta pasislėpti.

Su malonumu ėmeisi visų ūkiškų darbų prieš įkurtuves naujuose namuose?

Niekada nemaniau, kad su tokiu užsidegimu imsiu į rankas plaktuką, kad didžiausias malonumas man bus pjauti žolę ir prie namo sodinti medžius. Jeigu kas nors apie tai būtų užsiminęs prieš trejus metus, būčiau pasakęs, kad taip kalbantis žmogus yra beprotis.
Dabar galiu nuoširdžiai pasakyti: nekantraudamas kasdien laukiu tos minutės, kai po darbų galėsiu grįžti į gamtoje esančius namus, braidžioti po rasotą žolę ir klausytis paukščių čiulbesio. Meilė gamtai nugalėjo norą be perstojo linksmintis vakarėliuose. Atsiradau arčiau žemės.
Pastaruoju metu itin daug keliavau, gyvenau svetur, bet dabar negaliu atsidžiaugti, kad likimas mane grąžino į Lietuvą. Man be galo malonu čia būti!

Ar sulaukei sveikinimų sužadėtuvių proga iš buvusių savo merginų: Karinos Krysko, Nijolės Pareigytės-Neli ir Oksanos Zlatkovaitės?

(Kvatojasi.) Oi, negaliu... Pasveikino tos, kurios su manimi išliko iki dabar, su kuriomis iki šiol palaikau šiltus santykius. Kalbu apie Kariną ir Nijolę. O iš Oksanos sveikinimų nesulaukiau. Ir tai natūralu, nes mudu nebendraujame, mūsų nebesieja jokie ryšiai...

Su Reda neseniai pradėjote dirbti drauge – kuriate televizijos projektus. Nemanai, kad kartu laiką leisdami ir namuose, ir darbe galite greitai persisotinti vienas kitu?

Tikiuosi, tai mūsų santykiams nepakenks, nors pripažįstu, kad toks pavojus gali iškilti. Tačiau yra daug pavyzdžių, kai du mylimieji kartu dirba ir jiems puikiai sekasi pasiekti stulbinamų rezultatų. Kol kas mums su Reda viskas einasi kaip sviestu patepta. Ji labai daug padeda.
Manau, svarbiausia, kad nemalonumai darbe neužgožtų romantikos ir meilės. Reikia mokėti atskirti darbą nuo asmeninių santykių. Nors, kita vertus, darbo metu niekas netrukdo nueiti prie mylimosios, apkabinti ir pabučiuoti ją. Jeigu kuris nors iš mūsų su Reda užmiršta tai padaryti, kitas iš karto imasi iniciatyvos (juokiasi).

Kada planuojate vestuves?

Dar nenusprendėme. Manau, kad vestuvių balius tėra sąlyginis dalykas – mes ir dabar jaučiamės kaip susituokę. Apie formalumą pranešime, neslėpsime. Kol kas jaučiamės vieninga, darni ir laiminga šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius