-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas Bžeskas su žmona Reda ryžosi itin atviram interviu

Jam nebereikia vakarėlių, pramogų pasaulio šurmulio, žvaigždžių draugijos ir žiniasklaidos dėmesio. Vedęs vyras ir pavyzdingas tėvas – taip dabar atrodo muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas.
Egmontas Bžesas su žmona Reda
Egmontas Bžesas su žmona Reda / TV3 nuotr.

„Negaliu net įsivaizduoti, kad Redą ir mažąją Ameliją palikčiau be priežiūros ilgiau nei porai valandų. Kai reikia kur nors išvažiuoti iš namų, kaipmat apima ilgesys“, – atvirauja buvęs vakarėlių liūtas.

Draugų tiesiog Mantu vadinamas žinomas vyras pirmą kartą prieš televizijos kameras prabils apie buvusių bičiulių išdavystes, apie santykius su žmona Reda bei apie naujas tėčio pareigas. „Ir sauskelnes keičiu, ir lopšines dainuoju“, – sako šypsodamasis 39-erių E.Bžeskas.

TV3 žiūrovai išvys kruopščiai saugotus asmeninio poros archyvo kadrus iš slaptų prodiuserio vestuvių Tailandui priklausančioje saloje. Vietoj lauktų triukšmingų vestuvių gimtinėje Bžeskai pasirinko tylią meilės priesaiką egzotiškuose kraštuose. Dvi tuoktuvių ceremonijos, 8000 orchidėjų žiedų ir šventė tik dviem.

„Mus sutuokė ir pastorius, ir budistų vienuoliai. Diena buvo tiesiog ypatinga“, – aiškins emocijų negailėdama Reda, pasirinkusi Bžeskienės pavardę. Tylus ir laimingas garsios poros gyvenimas – šiandien geidžiama tema žurnalistams, tačiau sutuoktiniai nutarė vengti nereikalingo dėmesio ir visas jėgas skiria savo būsimai dukrai.

Pirmadienį, 20 val., TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovų laukia pirmieji kadrai, kuriuose užfiksuota vos prieš porą mėnesių gimusi Amelija, ir netikėtai atvira Redos bei Egmonto Bžeskų išpažintis.

TV3 nuotr./Egmontas Bžesas su žmona Reda
TV3 nuotr./Egmontas Bžesas su žmona Reda

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius