-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekscentriškosios Lady Gagos gerbėjai jau užima pozicijas Vingio parke

Antradienio vakarą Vilniaus Vingio parke įvyks vienos garsiausių šių dienų popmuzikos dievaitės Lady Gagos koncertas, kuris įtrauktas į pasaulinį turą „The Born This Way Ball“.
Gerbėjai renkasi į Lady Gagos koncertą
Lady Gagos gerbėjos Monika ir Martyna / Gretos Skaraitienės nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga
Nors pasaulinės garso žvaigždės koncertas planuojamas tik vakare, ištikimiausi dainininkės gerbėjai, kuriuos ji vadina „mažaisiais monstriukais”, prie Vingio parko vartų lūkuriavo jau nuo ankstyvo ryto. Ne vieno jų ir kostiumai buvo įkvėpti Lady Gagos įvaizdžio.

Kiek vėliau prie Vingio parko prieigų jų pajėgas pradėjo pildyti ir šimtai gerbėjų, rankose gniaužiančių bilietus į ne vieną pasaulinį muzikos apdovanojimą pelniusios  atlikėjos koncertą.

Viganto Ovadnevo nuotr./Gerbėjai renkasi į Lady Gagos koncertą
Nijolė ir Dalia su draugu

Nijolė ir Dalia

„Žaviuosi Lady Gaga jau seniai, kai tik ji pasirodė. Ji buvo visiškai kitokia nei kiti dainininkai, žaviuosi jos drąsa, jos drąsiu įvaizdžiu ir, žinoma, dainomis. Mėgstame pasipuošti, ryškiai rengiamės į baikerių renginius, vakarėlius, linksmus koncertus“, – kalbėjo iš Kauno atvykusios damos Nijolė ir Dalia.

Viganto Ovadnevo nuotr./Gerbėjai renkasi į Lady Gagos koncertą
Jana ir Aleksandras

Jana ir Aleksandras

Iš Kaliningrado atvykę bičiuliai stilistas Aleksandras ir vizažistė Jana išsiskyrė iš minios. „Pirmąkart klausysimės Lady Gagos. Beprotiškai ją mylime, jos šou įspūdingas, nerealios dekoracijos, norime palyginti ją su Madonna, kurią ką tik matėme Varšuvoje. Dabar Lady Gaga pačioje populiarumo viršūnėje, o Kaliningrade ji turi labai daug gerbėjų“,– sakė puošnūs jaunuoliai.

Viganto Ovadnevo nuotr./Gerbėjai renkasi į Lady Gagos koncertą
Tania ir Maša

Tania ir Maša

Kone aukščiausius batelius šį vakarą avėjo iš Minsko atkeliavusios draugės Tania ir Maša. „Mes geros nuotaikos gerbėjos, mes už gyvenimą, kaip šventę. Kiekviena diena turi būti kaip šventė, norime džiaugtis pačios ir nudžiuginti kitus. Pirmąsyk keliaujame klausytis Lady Gagos, tad nutarėme paeksperimentuoti“, – tikino merginos. 

Monika ir Martyna

Mes net laisvas dienas pasiėmėme, kad galėtume pasiruošti, nes norime išsiskirti iš minios. Nenorime būti pilka masė, kaip lietuviai dažniausia daro. Mes norime visus šiek tiek šokiruoti, pakeisti lietuvių mąstymą. Jeigu koncertas, tai ir ateikime kaip į koncertą nusiteikę. O bilietus pirkome, kai jų dar net nebuvo prekyboje, o mes gavome bilietus į gerbėjų zoną. Lady Gaga mus pamatys!”, – portalui Žmonės.lt sakė merginos (jų nuotrauka viršuje).
Gretos Skaraitienės nuotr./Tėja ir Gintarė
Tėja ir Gintarė

Tėja ir Gintarė

„Kai tik pamatėme, kad pardavinėja bilietus į koncertą, iš karto nusipirkome. Esame didelės jos gerbėjos. Labai laukiame koncerto, tikimės labai didelio šou, norime išgirsti, kaip ji gyvai dainuoja, nes esame girdėjusios tik internete. Tikimės, kad koncertas labai nevėluos, nes labai jo laukiame.“

Gretos Skaraitienės nuotr./Kazimieras su žmona
Kazimieras su žmona

Kazimieras

„Į Lady Gagos koncertą atėjau, nes galiu sau leisti malonumą pasiklausyti pasaulinio lygio koncerto. Man ji patinka, reikia prie visko prisitaikyti ir prie visko priprasti. Malonu bus pažiūrėti. Bilietus nusipirkau jau seniai ir planavau šį koncertą.“

 

Gretos Skaraitienės nuotr./Mantvydas
Mantvydas

Mantvydas

„Bilietą nusipirkau pačią pirmą dieną, nes kaip gali Lady Gaga nepatikti? Tikiuosi gero šou ir muzikos, tačiau pačių brangiausių bilietų nepirkau, 600 litų už bilietą tikrai būtų gaila. Dar nesu toks gerbėjas.“

 

Gerbėjų dėmesys net oro uoste

Ištikimiausi gerbėjai Lady Gagos laukė ir pirmadienio naktį Vilniaus oro uoste, kur privačiu lėktuvu atskrido dainininkė. Pamačiusi negausų, tačiau iš laimės klykiančių ir šaukiančių gerbėjų būrelį, Lady Gaga skyrė pasuko link jų, priėmė dovanas ar lietė jų pirštus.

KONKURSAS: įamžink Lady Gagą Vilniuje ir gauk dovanų!

Žmonės.lt kviečia dainininkės gerbėjus dalyvauti konkurse – įamžinti atlikėją Vilniaus gatvėse arba koncerto metu rugpjūčio 21-osios vakarą ir laimėti prizų. Tereikia vieno – „pagauti“ Lady Gagą vaikštinėjančią Lietuvos sostinėje arba koncertuojančią ant scenos Vingio parke.

Labiausiai nusipelnę monstriukai-paparacai bus apdovanoti puikiomis žvaigždžių receptų knygomis „Gamink su manimi“. Nuotraukas siųskite šiuo adresu: zmones@15min.lt

DĖMESIO! Primename, kad į koncerto teritoriją griežtai draudžiama įsinešti fotoaparatus ir vaizdo kameras, tad teks kliautis tik savo išmaniaisiais telefonais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lady Gagos monstriukai Vilniuje
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Lady Gagos „monstriukai“ Vilniuje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius