Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eksperimento „Aklos vestuvės“ poros pradėjo šeiminį gyvenimą bendruose namuose

Socialiniame eksperimente „Aklos vestuvės“ buvo sutuoktos trys iki lemtingos akimirkos vienas kito nepažinojusių žmonių poros. Po pirmosios nakties, praleistos prabangiuose viešbučių apartamentuose, jaunieji sulaukė siurprizo – medaus mėnesio kelialapių. Iš šešių sutuoktų žmonių keturi džiaugiasi radę vienas kitą ir nutraukę įkyrėjusį viengungišką gyvenimą. O kaip seksis pradėti bendrą šeiminį gyvenimą, kai tenka dalintis ne tik jausmais, bet ir buities rūpesčiais?
Andrius ir Aldona
Andrius ir Aldona / TV3 nuotr.

Medaus mėnuo ne visoms poros prasidėjo vienodai. Pasakiškai švelnios ir mielos Aldonos ir Andriaus pirmosios bendro gyvenimo dienos prasidėjo Turkijos kurorte. Tiesa, pirmosios dienos užsienyje porai dovanojo ir pirmąjį konfliktą, kurio priežastis intriguojanti – seksas.

Tuo tarpu Lukas ir Indrė savo medaus mėnesį pradėjo... psichologo kabinete.

Denis ir Inga įsikelia gyventi į ką tik išsinuomotą butą. Nenustygstanti vietoje pora vos apžiūrėjusi savo bendro gyvenimo lizdelį tuoj pat planuoja vakaronę Denio pusbrolio sodyboje. Rodos, šiedu žmonės puikiai dera. Vos prieš kelias dienas vienas kito nepažinoję, supranta vienas kitą iš pusės žodžio, tarsi būtų pragyvenę jau ne vienus metus kartu.

TV3 nuotr./Inga ir Denis
TV3 nuotr./Inga ir Denis

Ingą Denio šeima priėmė kaip savą, o kitai porai toks  išbandymas dar bus. Prieš pradėdami savo bendrą gyvenimą jaunieji turi atlikti ir svarbiausią užduotį – Aldonos laukia pažintis su Andriaus močiute. Ar jai, jau seniai ieškojusiai anūkui žmonos, patiks Aldona, jos kepiniai ir turkiškos lauktuvės?

Pirmadienio eteryje – tikri gyvenimiški vaizdai: po medaus mėnesio atostogų prasideda bendras gyvenimas. Kaip sutuoktinių santykius vertins profesionalai?

Socialinio eksperimento tikslas – padėti vienišiems žmonėms žengti pirmąjį žingsnį. „Aklos vestuvės“ – pasakojimas apie šešis viengungius, kurie nutarė pasinerti į mėnesį truksiantį eksperimentą. Jie atrinkti iš gausaus būrio pareiškusių norą dalyvauti projekte. Juos atrinko ekspertų komanda, remdamasi testais ir dalyvių biografijų tyrimais. Nepažinodami vienas kito žmonės susituokė, važiavo į povestuvinę kelionę ir nuo šiol, ištisą mėnesį, gyvens kartu kaip vyras ir žmona. Po mėnesio jie nuspręs ar nori likti kartu.

Socialinis eksperimentas „Aklos vestuvės“ – pirmadieniais 20.00 val. per TV3.

TV3 nuotr./Indrė ir Lukas
TV3 nuotr./Indrė ir Lukas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius