-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ekstravagantišką įvaizdį pristačiusi grupė „ŠarkA“: Lady Gagos nekopijuojame!

Šeštadienį tiesioginės TV3 projekto „Šok su manimi“ finalo transliacijos metu naująjį savo įvaizdį scenoje pristatė „Yvos“ palikuone tapusi merginų grupė „ŠarkA“ su Kristina Ivanova, Gintare Valaityte ir Ieva Stasiulevičiūtė. Iki šiol itin seksualiu įvaizdžiu stebinusios merginos pristatė naują savo naujojo projekto įvaizdį – tapo liepsnoje skęstančiomis rokerėmis.
Grupė „ŠarkA“
Grupė „ŠarkA“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Merginų apranga pasirodė pribloškianti nuo galvos iki kojų – jos scenoje pasirodė pasipuošusios aptemptais odiniais kostiumais: kelnėmis, trumpais šortukais ir mini sijonėliu, aukso grandinėmis ir juodomis plunksnomis dekoruotomis palaidinėmis ir švarkais bei itin žėrinčiais aukso spalvos aukštakulniais, primenančiais amerikiečių popdievaitės Lady Gagos stilių.

Dar labiau rokerišku pasirodymą pavertė už merginų nugarų viso pasirodymo metu liepsnoję ugnies liežuviai, studijoje susirinkusius žiūrovus privertę jaustis it pirtyje. Pasirodymo viduryje palengva užsiliepsnojo ir trys mikrofonų stovai, prie kurių stovėjo dainininkės. Visa tai vėliau teko gesinti televizijos darbuotojams.

Papildomu pasirodymo akcentu tapo iš viršaus ant merginų krentantys konfeti lapeliai. O ir pačios merginų atliktos dainos garsai šokiravo prie senojo jų įvaizdžio pripratusius klausytojus – žemi akordai, audringi gitaros solo ir trankūs būgnų garsai daugelį paliko be žado.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

Merginoms nulipus nuo scenos, 15min.lt suskubo pasidomėti, kokia savijauta jas apėmė po vieno pirmųjų „Šarkos“ pasirodymų. Audringi klyksmai, juokas ir džiaugsmo šūksniai tapo vieninteliu dainininkių atsakymu. „Naujas gyvenimas“ – taip vadinasi merginų scenoje atliktas kūrinys, kurį kartu su grupe kūrė visa prie idėjos prisidedanti komanda.

„Interpretuokite šį pavadinimą kaip norite“, – sakė grupės narė G.Valaitytė. „Šiuo pasirodymu tarsi pakilome iš pragaro“, – sakė K.Ivanova, kurią tučtuojau nutraukė I.Stasiulevičiūtė: „O kodėl „tarsi“? Mes tikrai iš pragaro!“ – juokėsi ji.

Lady Gagos nekopijavo

Paklaustos, kodėl pasirinko būtent rokerišką įvaizdį, „ŠarkA“ narės visos kaip viena atrėžė, kad šis amplua yra toks, kokio jos jau seniai norėjo.

„Dabar mes laisvos ir jaučiamės labai gerai. Esame savimi, esame tokios, kokiomis seniai norėjome būti“, – dviprasmiškai sakė jos ir žadėjo dar galybę siurprizų. „Jūs dar nežinote, kas jūsų laukia. Galime paintriguoti – gal atsiras vyrų?“ – juokėsi merginos.

Laidos akimirka
Laidos akimirka

15min.lt atkreipus dėmesį, kad šitoks ekstravagantiškas stilius ir itin neįprastas specialių efektų pilnas pasirodymas ne vienam galėtų priminti net Lady Gagos šou, „ŠarkA“ narės suskubo paneigti tokią versiją. „O kodėl Lady Gaga? Tikrai ne! Gal mes kaip kitokios rokerės? Ne, nieko bendra su ja neturime ir apie ją negalvojame“, – sakė dainininkės.

Apie Nataliją Bunkę kalbėti nenori

Paklausus, kaip jaučiasi scenoje pasirodydamos be Natalijos Bunkės, kuri lig šiol buvo grupės „YVA“ lyderė, pirmoji atsakyti suskubo I.Stasiulevičiūtė.

„Kitaip. Tiesiog kitaip“, – sakė ji. Savo ruožtu G.Valaitytė ir K.Ivanova tikino, kad tai jokiais būdais nereiškia, kad merginos jaučiasi „geriau ar blogiau, nei prieš tai“.

Vis dėlto apie N.Bunkę išsamiau grupė „ŠarkA“ kalbėti nepanoro.

„Apie mūsų santykius galite skaityti spaudoje. Nenorime apie tai kalbėti, esame pasiruošusios šnekėti apie „ŠarkA“ planus ir svajones, bet ne apie intrigas“, – atrėžė merginos.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius