Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstremalias varžybas „Snow Kayak 2017“ ves Audrius Bružas ir Tomas Langvinis

„Nekantrauju pamatyti, ką vėl išdarinės tie nutrūktgalviai“, – sako aktorius Audrius Bružas, kuris antrus metus iš eilės yra pakviestas komentuoti ekstremaliausią žiemos renginį „Snow Kayak 2017“. Daugiau nei 200 aštrių pojūčių kolekcionierių vasario 11 dieną, šeštadienį, rinksis į Druskininkus. Vyrai ir moterys varžysis su baidarėmis leisdamiesi nuo 640 metrų ilgio „Snow Arenos“ kalno tiesiai į ledinio vandens baseiną.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / „Snow Kayak“ nuotr.

A.Bružas jau žino ko tikėtis šiame renginyje, o sporto žurnalistas Tomas Langvinis matė tik reportažus su įspūdingiausiomis varžybų akimirkomis.

„Per tuos keturiolika metų, kol dirbu sporto žiniose, teko matyti ir komentuoti įvairiausių sporto šakų, tačiau šios varžybos yra vienos tų, kurias buvau užsibrėžęs tikslą pamatyti gyvai. Net neabejoju, kad tikrai bus ką atsiminti“, – sako sporto žurnalistas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Audrius Bružas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Audrius Bružas

Jau įprasta, kad šiose lenktynėse leistis nuo kalno su baidare žiūrovai aktyviai ragina ir vedėjus, tačiau aktorius A.Bružas prisipažino, kad jam daug maloniau stebėti kitus, nei sušlapti pačiam.

„Tie žmonės yra pamišę, bet gerąja prasme. Jie neria į vandenį, sušlampa, bėga pasišildyti ir vėl, atgal ant kalno, nes varžybose vyksta keli nusileidimų etapai. Dalyviai tai daro dėl daugybės skirtingų priežasčių – azarto, ekstremalių potyrių, noro nugalėti ar dėl prizo. Aš geriau nerizikuosiu leistis, nes paskui nenorėčiau vesti renginio šlapiomis kelnėmis“, – nusijuokia A.Bružas.

LNK nuotr./Tomas Langvinis
LNK nuotr./Tomas Langvinis

Sporto žurnalistas T.Langvinis nebuvo toks kategoriškas ir akimirką sudvejojo, gal tikrai vertėtų pasiimti atsarginius drabužius. Ekstremalios pramogos jo negąsdina.

„Jeigu turėčiau specialią aprangą, gal ir dalyvaučiau, bet nežinau ar tai būtų sąžininga dalyvių atžvilgiu. Nes aš visur, kur tik dalyvauju – laimiu. Toks jau esu“, – šypteli T.Langvinis.

Renginio vedėjai jau pasiskirstė savo pozicijas. Sporto žurnalistas darbuotis ant kalno, prie starto linijos, o A.Bružas komentuos nusileidimus prie ledinio vandens baseino.

„Nesvarbu ką komentuočiau – pasaulio futbolo čempionatą ar kitas varžybas – visuomet labai gerai jaučiu dalyvių adrenaliną. Tikiu, kad Druskininkuose jo tikrai netrūks. Neabejoju, kad tai bus viena įsimintiniausių sporto šakų, kurią man kada nors yra tekę komentuoti“, – sako T.Langvinis.

Dalyvių registracija į šias ekstremalias varžybas dar tęsis iki vasario 10 dienos, ketvirtadienio, tačiau norintys užsitikrinti dalyvio vietą turėtų suskubti. Registracija bus stabdoma, kai dalyvių skaičius pasieks 200.

„Snow Kayak“ varžybose laukiami ir žiūrovai. Šiemet visų renginio dalyvių laukia naujovė – startas jau po saulėlydžio. Pirmieji dalyviai į apšviestą trasą žengs 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius