Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elena Jurgaitytė scenoje sudaužė butelį į Tautrimo Rupulevičiaus-Onsos galvą

Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose šią savaitę buvo filmuojama ketvirtoji šio sezono LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ laida. Vakaro tema – linksmybės, tad visos poros komisiją stengėsi nustebinti smagiomis dainomis bei linksmais triukais. Buvusi projekto „Radži ieško žmonos“ dalyvė Elena Jurgaitytė ir jos partneris Tautrimas Rupulevičius-Onsa linksmybes interpretavo savaip.
Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa
Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Duetas ant scenos pasirodė apsirengęs pankiško stiliaus rūbais – odinėmis kelnėmis, kniedytais švarkais ir gausybe metalinių papuošalų. Elenos plaukus stilistai pastatė piestu. Šis įvaizdis labai tiko prie jų atliktos, jau šlageriu tapusios Vytauto Šiškausko dainos „Su gimtadieniu“.

Tiesa, gimtadieninį hitą E.Jurgaitytė ir T.Rupulevičius-Onsa interpretavo savotiškai. Jis buvo aranžuotas roko stiliumi, o iš pačių dalyvių netrūko roko koncertuose būdingo strakaliojimo ir blaškymosi po sceną.

Pasirodymo gale Tautrimas į rankas čiupo elektrinę skutimosi mašinėlę ir pagąsdino, jog nusikus plaukus. Tuo tarpu, Elena čiupo stiklinį alaus butelį ir negailestingai suknežino jį partneriui į galvą. Tautrimas krito it negyvas ir kelias sekundes nesikėlė nuo žemės. Akimirką publika ir komisijos nariai buvo patikėję, kad triukas nepavyko taip, kaip buvo planuota, nes dainininkas atrodė kaip praradęs sąmonę. Tačiau netrukus jis atsikėlė ir išsklaidė susirinkusiųjų išgąstį.

Nors šis triukas dueto pasirodymui suteikė efektingumo, jiedu nebuvo pirmieji, sugalvoję daužyti butelius į galvą. Praėjusio „Žvaigždžių duetų“ sezono du kartus tokį triuką pademonstravo Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis.

Kartą Marius pats sau į galvą sudaužė butelį, o antrą kartą butelis į aktoriaus galvą skriejo iš Irūnos rankų. Tiesa, tai buvo ne įprastas vyno butelis, o iš Olandijos atvežtas specialus, pagamintas iš cukraus. „Jo kaina yra 80 litų, bet Lietuvoje tokių butelių net negamina. Šitą gavome iš kino studijos“ , – tuomet sakė M.Jampolskis.

Mariaus Žičiaus nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė
Mariaus Žičiaus nuotr./Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė

Žmonės.lt skaitytojams primename – jūs gali dalyvauti specialioje apklausoje ir atiduoti balsą savo porai favoritei!

Žiūrovai septintojo sezono ketvirtąją „Žvaigždžių duetų“ laidą pamatys ir už savo numylėtinius galės balsuoti šeštadienį, vasario 16-ąją 19 val. per LNK. „Žvaigždžių duetų“ istorija prasideda iš naujo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius