Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elena Puidokaitė, Donatas Kisielius ir Saulė. Atostogas Bulgarijoje vainikavo ilgai laukta šventė

Iš saulėtosios Bulgarijos grįžo dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta (29) su artimiausiais žmonėmis – dukrele Saulyte (3) ir mylimuoju Donatu Kisieliumi (28).
Elena Puidokaitė, Donatas Kisielius ir Saulė
Elena Puidokaitė, Donatas Kisielius ir Saulė / Asm. albumo nuotr.

Per 12 dienų kelionę muzikantė suprato, ką reiškia tikros šeimos atostogos, mat į ją vyko su didele bičiulių kompanija: aštuoniais suaugusiaisiais, trimis vaikais ir šunimi. „Prižiūrėjome vieni kitų atžalas, derinomės prie vaikų ir stengėmės jiems suorganizuoti pačias geriausias atostogas“, – kalba Elena.

Pasak pašnekovės, Bulgarija yra labai geras pasirinkimas norintiems kokybiškai, bet nebrangiai paatostogauti. „Ten toks pat geras oras kaip Turkijoje, labai gražu. Be to, Bulgarija turi turbūt gražiausias milžiniškų rožynų plantacijas. Savo akimis jomis grožėjausi“, – sako E. Puidokaitė.

Viešnagės svečioje šalyje metu Elena su širdies draugu spėjo apkeliauti žymiausias Bulgarijos vietas, pasigrožėti gamta ir atšvęsti dainininkės dukters trečiąjį gimtadienį. Tai buvo ilgai laukta mažosios Saulės šventė. „Pagrindinė gimtadienio tema – Mikė Pūkuotukas. Vienoje Bulgarijos kavinėje buvo greitai iškeptas šventinis tortas. Iš Lietuvos buvome atsivežę visus reikiamus gimimo dienos atributus: kepurėles, švilpukus... Taip sukūrėme linksmą atmosferą. Saulė liko labai patenkinta savo švente, kuri pirmą kartą vyko užsienyje“, – pasakoja Atlanta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius