Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emilis Vėlyvis ruošia naują istoriją su kriminaliniu prieskoniu

Sėkmingas juodąsias komedijas „Zero“ ir „Zero 2“ sukūręs režisierius Emilis Vėlyvis kuria naują juostą. Nors filmo kūrybinė komanda stengiasi išlikti nebyli, su kiekviena savaite aiškėja vis daugiau juostos detalių.
Režisierius Emilis Vėlyvis
Režisierius Emilis Vėlyvis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmadienį „Aktorių agentūra“ savo „Facebook“ tinklalapyje apie pietus paskelbė ieškanti trijų vyrų, „norinčių ir galinčių visą savo dieną skirti Emilio Vėlyvio naujo filmo grimo bandymams birželio 15, 16 arba 17 dieną“. Žinios, kad kuriamas naujas filmas, neneigė ir „Zero 2“ prodiuserė Asta Liukaitytė. Tiesa, ji tvirtino negalinti kol kas suteikti daugiau informacijos, mat vis dar vyksta derybos su užsienio partneriais. Tikėtina, kad naujajame filme pasirodys ir aktorių iš svečių šalių.

Pats E.Vėlyvis taip pat sakė, kol kas negalintis suteikti jokios informacijos apie juostos siužetą. 15min.lt šaltinių teigimu, bus papasakota istorija, susijusi su emigrantais, nors internete buvo pasigirdę kalbų, kad veiksmo centre bus bernvakario dalyviai britai, atvykę į Lietuvą. Šiuo metu yra surinkta beveik visa aktorių komanda, 15min.lt žiniomis, prieš kelias savaites trūko tik aktorės, kuri atliktų prostitutės vaidmenį.

Filmavimai – jau netrukus

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kęstutis Jakštas
Kęstutis Jakštas

Kiek kalbesnis buvo aktorius ir režisierius Kęstutis Jakštas, filmavęsis ankstesniuose E.Vėlyvio filmuose. Jis patvirtino dalyvaujantis ir šiame projekte. Paklaustas, ar vėl vaidins teisėsaugos atstovą, K.Jakštas patvirtino ir šį faktą. „Vaidmuo bus susijęs su teisėsauga, yra tokio kriminalisto vaidmenukas. Matyt, man taip jau lemta visą gyvenimą arba banditus, arba policininkus vaidinti... Yra toks epizodas, kai esu „teisėsaugos organas“, – juokėsi aktorius.

Daugiau istorijos detalių jis nepanoro atskleisti. „Žinote, aš neturiu teisės kol kas kalbėti apie scenarijaus vingius. Žinau istoriją, esu skaitęs scenarijų, bet, manau, kad tai kol kas komercinė paslaptis“, – sakė K.Jakštas. Jo teigimu, filmavimai bus pradėti jau netrukus. „Kiek žinau, birželio antroje pusėje viskas jau pajudės, dabar baigiami paruošiamieji darbai, bandomas grimas, kostiumai“, – pasakojo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius